Hírarchívum - 2011. október

Animációs sorozatból készít játékot az Obsidian

A Fallout: New Vegas és a Dungeon Siege 3 fejlesztője, a folyatásokra szakosodott Obsidian Entertainment egy be ne nem jelentett projekten is munkálkodik mostanság, mely egy hírhedt animációs frencsájz alapján készült. Van még remény arra, hogy valaha tényleg maradandót alkotnak.

Kiszivárgott a Skyrim első húsz perce

Főhet a feje a Bethesdának ezen a szép őszi reggelen, hiszen felkerült YouTube-ra a The Elder Scrolls V: Skyrim első húsz percét bemutató videó. Kiderült, hogyan indul a kaland, belekóstolhatunk a karaktergenerálásba és az első küldetésbe. Ha nem félsz a spoilertől, kattints bátran!

Patriots lehet az új Rainbow Six alcíme

Korábban már hallottunk pletykákat az esetleges történetről, és arról is, hogy milyen morális döntésekkel kell majd szembenéznünk a Rainbow Six következő részében, s ahogy szokták mondani, nem zörög a haraszt, ha nem lövik hátulról géppuskával, ugyebár.

Asura's Wrath megjelenési dátumunk is van

Amikor az Asura's Wrath-t bejelentették, és megkaptuk az arcunkba az első előzetest, leginkább azt kérdeztük magunktól: oké, ez brutális, de hogy lesz ebből játék? Nos, nem kell már sokat várnunk arra, hogy első kézből tudhassuk meg, ugyanis megvan a végleges megjelenési dátum.

Planetside 2 - így néznek ki a terran katonák

Épp a minap ecseteltük egy hír keretein belül, hogy a Planetside 2 területei összességében többszörösen felülmúlják majd akár a Oblivionban, akár a Far Cry 2-ben látott területeket. Most, a terep után az emberi erő került középpontba, konkrétan a terran katonák.

Dátummal a Resident Evil: Operation Raccoon City

A készítők úgy gondolják, hogy a Resident Evil-világon belül más stílusú játékokat is lehet készítni a túlélő horroron kívül, s persze a főszereplőnek sem mindig Chrisnek vagy Leonnak kell lennie. Így elkészítették nekünk az Operation Raccoon Cityt, ami most végleges dátumot kapott.

Battlefield 3 - előnyös, hogy egy helyen készült

A játékok produkciós ideje egyre nő, egyre több befektett erőforrás és emberanyag kell ahhoz, hogy elkészüljenek időre. Éppen ezért látjuk manapság sokszor, hogy egy játékon kettő vagy szélsőségesebb esetben akár több csapat is dolgoik. A Battlefield 3 esetében azonban nem ez a helyzet.

Kulisszák mögött a Jurassic Park-játékkal

A Telltale nagyon jól lavírozik az olyan filmes- és sorozatos licencek között, melyekre más nem nagyon csap le. Ilyen a Jurassic Park is, amiből valószínűleg megint egy erős közepes, de azért élvezhető játék fog készülni. Most pedig betekinthetünk a kulisszák mögé.

Több GTA-t is átírhatnak okostelefonokra

Az ugye már nem újdonság, hogy a Grand Theft Auto III a tizedik születésnapja alkalmából néhány okostelefonra és tabletre is megjelenik, az viszont annál inkább, hogy a készítők szerint az sincs kizárva, hogy a Vice City és a San Andreas is bemutatkozhat majd a mobil platformokon.

Need for Speed: The Run - itt a következő előzetes

Lassan el sem merjük képzelni a napot, mikor egyáltalán nem kapunk Need for Speed: The Run előzetest, a Black Box és az Electronic Arts csak úgy ontják magukból az újabb és újabb anyagokat. Most éppen coloradói szerpentinekre kalauzolnak el bennünket a készítők, nézzük!