Hírarchívum - 2011. október

Csomagban előbb jön a PlayStation Vita

Érdekes, hogy bár úgy tűnik, a Sony nem tud eleget gyártani a PlayStation Vitából - az előrendelői készletek elfogynak, s valószínűleg ezért késik az európai és amerikai premier is -, egy bundle pack formájában mégis egy héttel előbb juthatnak hozzá a konzolhoz az amerikai vevők.

Újabb Ubisoft-klasszikusok jönnek az iPhone-ra

Mint kiderült, a múltkori Assassin's Creed: Multiplayer Rearmed bejelentés csak a kezdet volt, a Ubisoft újabb slágercímei költöznek át hamarosan az iOS-platformokra: kapunk még egy Assassin's Creedet, jön két Raving Rabbids-program, ráadásul a Prince of Persia Classichoz is készítenek egy átiratot.

Teljes szerkesztőt kapott a Men of War: Vietnam

A Men of War: Vietnam nem volt valami jó játék, így a fejlesztő 1C valószínűleg arra gondolt, hogy a közösség majd némileg feldobja a programot. A gondolatot tett követte, így a legújabb patchcsel elérhető egy teljes szerkesztő, amivel gyakorlatilag kompletten lehet moddolni a játékot.

Babel Rising - itt tényleg te vagy az Isten

Ötletes istenszimulátoron dolgozik a Mando Productions a Ubisoft támogatásával: a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő arcade játékban azt kell megakadályoznunk, hogy a derék nép megépítse Bábel tornyát - természetesen minden eszközt megkapunk, a villámlást, az özönvizet és a tűzvészt is.

Assassin's Creed: Revelations - a legújabb trailer

Folytatódik az Assassin's Creed: Revelations legújabb trailersorozata, a Secrets of the Ottoman Assassins széria harmadik felvonásában az általunk megszerzett területek megvédését ismerhetjük meg behatóbban. Egyik új fícsör követi a másikat, a Revelations méltó folytatása lesz Ezio kalandjainak!

Két elmebetegséggel erősít az új Saints Row

A fejlesztők újra és újra hangsúlyozzák: a Saints Row: The Third azért fog igazán különbözni a GTA-tól, mert egyáltalán nem veszi komolyan magát. S mivel nem veszi komolyan magát, a készítők az összes elmebeteg ötletüket beledobálhatták egy játékba. Ebből kapunk most ízelítőt.

Modern Warfare 3 - a fegyverek fejlődéséről

Kizárólag a Battlefield 3-ról kellene szólnia a mai napnak, de csak azért sem: megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare 3 legújabb fejlesztői naplója, amelyben a fegyverek fejlesztési lehetőségeiről hullik le a lepel, továbbá bemutatkozik néhány új kiegészítő felszerelés is. Csekkoljátok!

EA: nem lesz csak multiplayeres Battlefield

Sokan úgy gondolják, hogy a Battlefield 3-ba teljesen feleslegesen került bele az egyjátékos komponens, sőt az eddig megjelent kritikák is ezen a véleményen vannak: úgy tűnik, hogy a játék teljesen megállna a lábán, ha csak multiplayer lenne benne. Az EA azonban nem így látja.

Nintendo: a következő E3-ra jön a végleges Wii U

Lezajlott a Nintendo féléves tájékoztatója a befektetők számára, amiben a cég elnöke Saturo Iwata beismeri: ő is komolyan felelős a cég vártnál nagyobb veszteségéért, és hogy a Wii U startjával igyekeznek nem elkövetni ugyanazokat a hibákat, mint a 3DS-szel.

Jövő hónaptól ingyenes a DC Universe Online

Már nem kell sokat aludniuk a képregényrajongóknak, hogy a népszerű univerzum kapui kitáruljanak előttük, teljesen ingyen. A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy november elsejétől váltanak free-to-play üzleti modellre, némi pénzmagért persze plusz finomságokat kaphatsz.