Hírarchívum - 2011. február

Motorstorm: Apocalypse - biztosan lesz demó

A Sony megerősítette, hogy hamarosan kipróbálható verzióval gazdagodhatnak a Motorstorm rajongók a sorozat harmadik részéből, miközben új fejlesztői napló is felütötte a fejét tegnap, melyben a jól csengő Weckreation módról hullik le a lepel. Nem érdemes kihagyni!

Modern Warfare 3 - elindult a visszaszámlálás?

A nemrégiben fellőtt findmakarov.com weboldalon elindult egy érdekes visszaszámlálás, mely négy nap múlva jár le. Csak a hülyéknek nem esik le, hogy ez bizony a Call of Duty: Modern Wafare 3 hivatalos bejelentésére utal, amely minden jel szerint az idei GDC-n be is következik. Vagy nem.

Itt az első Thief 4 screenshot

Habár minden jel szerint a jövő héten kezdődő Game Developers Conference-en mutatják be Garrett legújabb kalandját, egy kalandos utat megjárt, kiszivárgott képlopattal már most gazdagodhatunk. Ebből is tudunk következtetni arra, milyen lesz a folytatás Warren Spector nélkül.

Harcosnőkkel erősít a Supremacy MMA

Egy csajnál csak két csaj jobb, de a csajbunyó mindent visz. A Supremacy MMA fejlesztői először csapják le a labdát, és női MMA-harcosokkal próbálják meg elnyerni a sportág szerelmeseinek kegyeit. Felice Herrig és Michele Gutierrez már be is mutatkoztak, mégpedig egy-egy videó formájában.

Bizonytalan a DJ Hero fejlesztőinek a sorsa

Az Activision nemrég hivatalosan is bejelentette: befejezte a Guitar Hero- és DJ Hero-sorozatokat, s bár nem tudni még, hogy szünetről vagy végleges halálról van-e szó, az biztos, hogy az ezeket a játékokat fejlesztő csapatokat leépíti majd a kiadó. A DJ Hero fejlesztőinek sorsa viszont még mindig bizonytalan.

A Bizarre Creations bezárásáról bővebben, belülről

Sokakat megdöbbentett, felbőszített a Bizarre Creations bezárásáról szóló bejelentés, de igazság szerint vajmi keveset tudunk arról, hogy mégis miért döntött úgy az Activision, hogy az egyébként jó játékokat készítő csapatot bezárja. A Eurogamernek az egyik volt vezető nyilatkozott.

Betiltották a Mortal Kombatot Ausztráliában

Ausztráliáról tudni kell, hogy gyakorlatilag minden olyan játékot betiltanak az országban, ami csak egy kicsit is felnőtteknek szól. Ott nincsen 18-as karika: vagy játszhatnak az adott anyaggal a tizenöt évesek is, vagy a program - így többek között a Mortal Kombat - nem jelenhet meg.

Crysis 2 - mozgásban a PS3-as verzió

Adósak vagyunk két Crysis 2-trailerrel, gyorsan meg is mutatjuk Nektek őket. Az egyik egy hangulatos sztorielőzetes, míg a másikban közel három percen keresztül csodálhatjuk mozgás közben a PS3-as verziót. Ezen kívül néhány érdekes nyilatkozat is elhangzott nemrég, köztük a kiszivárgott PC-s játékról is...

Fejlesztőt cserél az Age of Empires Online

A részben ingyenes, ám még készülő Age of Empires Online eddigi fejlesztőstúdiója, a Robot Entertainment megválik a projektól, a munkálatokat a Chris Taylor nevével fémjelzett Gas Powered Games veszi majd át. Szó sincs problémákról - mentegetőznek a Robotnál -, már a kezdetek óta ez volt a terv.

Gears of War 3 - áprilisban indul a bétateszt

Cliff Bleszinski úgy nyilatkozott a Gears 3 multiplayeréről a minap San Franciscoban, mint "az egyik legjobb többjátékos mód, amit valaha is készítettünk, ha nem a legjobb." A szószátyár designer egyébiránt kikotyogta azt is, hogy mikor indul a korai bétateszt.