Hírarchívum - 2011. április

Csúszik a Child of Eden PS3-as változata

Tetsuya Mizuguchi egyedi ötletekkel megspékelt lövöldözős ritmusjátéka ugyan júniusban csont nélkül megjelenik Xbox 360-ra, a frissen megerősített hírek szerint a PS3-as változaton még további utómunkálatok szükségesek. Ősznél előbb senki ne várjon a Child of Edenre a Sony konzolján.

ArmA II: Reinforcements trailer érkezett

Pár hete már elérhető az ArmA 2 legújabb, önállóan is futtatható kiegészítője, a Reinforcements, melyben a brit katonai erők és a privát zsoldoshadsereg, mint játszható frakció kaptak helyet természetesen új egyjátékos és többjátékos küldetésekkel kézen fogva. Be is futott az új előzetes.

A Microsoftnak kedvezhet a PSN leállása

A PlayStation Network felhasználók ezekben a napokban kisebb pokoljárást élnek át, egyáltalán nem megy kedvenc szolgáltatásuk, a Sony is csak hiteget mindenkit, hogy pár nap alatt újra minden szép és jó lesz. A nagy rivális, a Microsoft is kommentálta az eseményeket, őket egyáltalán nem zavarja a malőr. Sőt!

Uncharted 3 - ismét pörög a multi

A GTTV mikronvégre kapta az Uncharted 3: Drake's Deception rendezőjét, hogy ugyan legyen már olyan kedves pár újabb titkot megosztani nagyközönséggel. Justin Richmond ennek eleget is tett, ennek folyományaként néhány új többjátékos pillanattal kápráztatta el a nézősereget.

Miyamoto: tényleg készül a Wii 2

Szinte nem telik el nap anélkül, hogy újabb pletykákat hallanánk a Nintendo új asztali konzoljáról. Ma azonban nem pletykákat kapunk: egyenesen a Nintendo-nagyfőnök és überlegenda Shigeru Miyamoto erősíti meg, hogy tényleg dolgoznak a Wii utódjának tekinthető masinán.

Battlefield 3 - előzetes produceri kommentárral

Habár a hivatalos Battlefield Facebook-oldal még mindig nem érte el az egymillió lájkot, a DICE kiadta a korábban beígért előzetest a producer kommentálásával. Hozzá kell tenni, hogy ez ugyanaz a 12 perces móka, amit már korábban láttunk, csak egy bácsi végig beszél alatta.

Új képeken a Max Payne 3

A megjelenési dátumot még mindig nem ismerjük, sőt, igazából azt sem tudjuk, mire számítsunk a játékkal kapcsolatban. Az új screenshotok mindenesetre megmutatják, hogy a fejlesztők valószínűleg Bruce Willis-fixációval rendelkeztek az új Max Payne megalkotása során.

StarCraft 2: Heart of the Swarm infók jönnek

A Blizzard már kiküldte a meghívókat a szaksajtó képviselői számára a májusban tartandó MountBlizzard sajtótájékoztatóra, ahol végre bemutatják a StarCraft 2: Heart of the Swarm egyjátékos kampányát. A StarCraft 2 önállóan is futtatható kiegészítője a zergek oldaláról mutatja be a háborút.

Absolution alcímre hallgat a Hitman új része?

Nehéz eltitkolni a dán IO Interactive számára, hogy nagy sikerű bérgyilkosos játékuk folytatás már javában fejlesztés alatt áll. A 47-es ügynök újabb megbízatása biztosan nem szimplán Hitman 5 névre hallgat, a legújabb fejlemények szerint az új epizódot Hitman: Absolution címen emlegetik.

L.A. Noire - újabb három perc gameplay

Ahogy azt a Rockstar korábban megígérte, a minap harmadik részéhez az L.A. Noire gameplay trailersorozata. Az új anyag három perc hosszú, és szokás szerint a nyomozás és az akció menetéből mutat egy kis ízelítőt - mindenképpen érdemes megnézni, ez a játék ütni fog!