Hírarchívum - 2011. április

Traileren a Trackmania 2: Canyon

A tavalyi E3-on rántotta le a leplet a Ubisoft a Trackmania igazi folytatásáról, miután két éve a fejlesztést végző Nadeot felvásárolták. Most befutott egy teljes értékű előzetes mozgókép a klasszikus Stunts védjegyeit magán viselő Trackmania 2: Canyonból. Júliusban már indul a zárt bétateszt is!

Csúszik a Jurassic Park kalandjáték

Némi zavar támadt a gépezetben a Telltale Games háza táján, mivel a Jurassic Park játékuk nem a kitűzött megjelenési időpontban lát napvilágot, mely éppen a napokban volt esedékes. A fejlesztők annyit közöltek a rajongók számára, hogy a projekt új irányba fog tovább haladni.

Leépítések várhatók az Obsidiannál

Az Obsidian az elmúlt egy évben három játékon dolgozott, most azonban látszólag pihenőre rendezkedik be: az elmúlt napokban több munkatársat is elbocsátottak a cégtől, ráadásul nem sejtet túl sok jót, hogy több olyan kolléga is akad közöttük, aki valamilyen magasabb pozíciót töltött be a csapatnál.

Számon kérik a Sony-t a PSN fiaskó miatt

Connecticut szenátora szerint elfogadhatatlan, hogy a Sony napokkal azután árulta el, hogy személyes adatokat is elloptak a PSN-en keresztül, hogy a behatolás ténye ismertté vált. A PSN leállás nem csak a játékosoknak, de a fejlesztőknek is keresztbe tesz, emellett újabb warezos vonatkozása látott napvilágot az ügynek.

A Farmville készítőihez igazolt az EA egyik fejese

Rövidesen azután, hogy a Zynga vállalati értéke felülmúlta az Electronic Artsét, az óriáskiadó üzemeltetési igazgatója bejelentette, hogy átigazol a Farmville készítőihez. Persze nem feltétlenül kell összefüggést keresni a történések között, de a közösségi játékpiac jobb biznisz, mint eddig valaha, ez tény.

Új játékon dolgoznak az inFamous készítői

Még meg sem jelent az inFamous 2, már arról hallani, hogy a fejlesztők büszkén beszélnek teljesen új játékukról. Legalábbis arról, hogy valami készül, mert konkrétumokat persze nem mondtak, sőt, azóta minden elhangzott információ lekerült az eredeti külföldi forrásról.

Horrorfilmekre alapoz a Black Ops új zombipályája

Talán az eddigi legzseniálisabb zombis játékrészt kapjuk majd kézhez a május elején letölthetővé váló DLC jóvoltából: a Call of the Dead neve nem véletlenül tűnhet ismerősnek, az új pálya ugyanis George A. Romero klasszikus filmjeire épít, és többek között Danny Trejo is szerepelni fog benne.

The Witcher 2 - konzolos pletykák megerősítve

Régóta rebesgeti már a CD Projekt, hogy a The Witcher 2 maximálisan elképzelhető lenne a konzolokon, ám hivatalos megerősítést eddig még nem kaptunk. Most sem, de egy lépéssel előrébb járunk, ugyanis a fejlesztők egy lengyel TV-nek beszéltek az esetleges konzolos portról.

Mortal Kombat: Legacy - itt a harmadik epizód

Szokásához híven a Machinima vetítette le először a Mortal Kombat: Legacy soron következő részét. Míg az előző epizódokban Jax, Sonya, és Kano történetébe tekinthettünk bele, addig most a méltán híres akciósztárt, Johnny Caget láthatjuk viszont. A folytatást helyben megtekinthetitek, kattanjatok tovább!

Nem lesz Battlefield 3 demó

A pletykák ellenére az Electronic Arts mégsem tervezi, hogy a végleges változat megjelenése előtt előrukkolnak egy kipróbálható változattal, a multiplayer bétateszten kívül. Bár logikus lenne a nyár folyamán kiadni egy demót, hogy a vérbeli Call of Duty fanokat rábírják a vásárlásra, de ez mégsem lesz így.