Hírarchívum - 2011. április

Még egy Duke Nukem Forever trailer érkezett

Megannyi év után különös felüdülést jelent, hogy egyre sűrűbben kapunk új látnivalókat a Duke Nukem Foreverből. A játék június 10-én kerül a boltok polcaira, s bár addig még kell aludni néhányat, az új előzetes remek alap ahhoz, hogy segítsen átvészelni az addig hátralévő időszakot. Csekkoljátok!

Két különböző kontrollerrel jöhet a Wii utódja

Újabb pletykacsokor látott napvilágot a Wii utódjával kapcsolatban, a legújabb információk között a potenciális elnevezésről, az árról és a megjelenésről is szó esik majd. Szintén érdekes, hogy a konzol állítólag két különböző kontrollerrel debütálhat majd: lesz egy Wii-re és egy hamányos gamepadre hajazó változat is.

Mario és Sonic is ott lesz a londoni olimpián

Folytatódik a Mario & Sonic at the Olympic Games sorozat. A Nintendo és a Sega közreműködésében megjelent cím ugyan eddig csak két játékot tudhat maga mögött, ám azokból durván 19 millió példányt passzoltak el világszerte. A következő játék a jövő évi londoni olimpiát dolgozza fel.

Egy-két napig is állhat a PlayStation Network

Nekünk is jeleztétek a tegnapi nap folyamán, hogy nem tudtok belépni a PlayStation Networkre, s bár akkor úgy tűnt, egyszerű karbantartás van, mára bebizonyosodott, hogy komolyabb probléma állhat a háttérben. A Sony szerint egy-két napig is tarthat a leállás, nem kizárt, hogy támadás érte a rendszert.

Bemutatták az új Harry Potter játékot

Nyáron végleg befejeződik a Harry Potter-sorozat, mozikba kerül az utolsó film, és megjelenik az utolsó játék is. Az utóbbi időben kisfiús frizurákat preferáló Emma Watson vezeti fel a Harry Potter és a Halál ereklyéi című rész második játékváltozatát, amely a mozipremier előtt mutatkozhat be a nagyközönség előtt.

Fejlesztői beszélnek a Prototype folytatásáról

Újabb fejlesztői naplót kaptunk, ezúttal a Prototype 2 van terítéken. A játék készítői a rajongók által legtöbbet feszegetett kérdést vitatják meg: miért nem Alex Mercert irányítjuk, miért kaptunk új főhőst, és főként miért kell kettőjüknek összecsapni? Dávid és Góliát harca semmi nem volt ehhez képest.

Dungeon Siege 3 - bemutatkozik Anjali

A Square Enix és az Obsidian Entertainment jól eljátszadozik a Dungeon Siege 3 csúsztatgatásával, de így legalább van idejük szépen sorban bemutatni minden karaktert még a megjelenés előtt. A mostani előzetesben a misztikus lény, Anjali titkai derülnek fel a kíváncsi szemek előtt.

Késik a Shadows of the Damned

Durva hónap lesz a június, az egyszer biztos, hiszen nem csak olyan nagyágyúk jelennek meg, mint a Duke Nukem Forever, hanem olyan érdekes címek is, mint a Shadows of the Damned. Aminek a megjelenését ugyan most tolták el, de szerencsére még mindig júniusban maradt.

Kinect Star Wars pletykák keringenek

Először az E3-on láthattuk mozgás közben a Kinectre épülő Star Wars-játékot, és az alapján rögtön el is könyveltük, hogy irgalmatlanul gagyi lesz. Közben a felszínre került néhány pletyka, amik egy fokkal ígéretesebbé teszik a játékot, ezekről számolunk be nektek most.

Alice - McGee utolsó dobozos játéka lehet

A legendás játéktervező, American McGee beszélt stúdiójának jövőbeli terveiről, melyek között érdekes módon nem nagyon szerepelnek AAA-kategóriás dobozos játékok. Sőt, McGee elképzelhetőnek tartja, hogy nem is fognak több teljesárú, dobozos anyagot készíteni a belátható jövőben.