Hírarchívum - 2011. június

Az első Battlefield 3 konzolos gameplay

Tegnap este Jimmy Fallon showjában rántotta le a leplet a DICE a Battlefield 3 PlayStation 3-as verziójáról, ami azt jelenti, hogy a világon elsőként az NBC csatornáján szembesülhetett a nagyközönség azzal, hogy konzolokon miként muzsikál a háborús shooter. A látvány meggyőző, ahogy a sebesség is.

Darksiders 2 - változások a folytatásban

A Game Informer kameravégre kapta a Darksiders 2 fejlesztési vezetőjét, Marvin Donaldot, aki azt részletezi, hogy miben változott maga a játék az első rész óta. A legszembetűnőbb talán a harcot ért módosítások, főleg az új fegyverek és képességek. Belenézünk a játékmenetbe is!

Négyjátékos co-op a Mass Effect 3-ban?

A Eurogamer értesülései szerint hiába zárkóznak el egyelőre a Bioware munkatársai a Mass Effect 3 multis szegmensének taglalásától, bizalmas információkra hivatkozva tudni vélik, hogy önálló és kompetitív online lehetőséggel lesz felvértezve a szerepjáték. Pletykaszinten persze.

AC: Revelations - gameplay fejlesztői dumával

A Ubisoft végre kiadta az E3-as konferenciáján látott játékmeneti videóját fejlesztői kommentárral megspékelve, így már tisztességes minőségben csodálhatjuk meg Ezio utolsó kalandját. Külön öröm lesz felfedezni a játék új fícsöreit, a horgas tőrben rejlő helyváltoztatás élményét és a filmszerű momentumokat.

Black Ops: Annihilation - az első kedvcsinálók

A Treyarch tegnapi hivatalos bejelentése után végre friss látnivalókkal is szolgálhatunk a Call of Duty: Black Ops június 28-án érkező DLC-jéből, az Annihilationből. Ami már biztos, hogy a helyszínek között találunk markáns színekkel dolgozó pályát, tisztára, mintha karneváli hangulat uralkodna.

BF3 - ingyenes lesz a Physical Warfare Pack

Nem csupán az előrendelők számára nyújt hasznos extrákat a Battlefield 3 Physical Warfare Packje, hiszen a DLC minden játékos számára ingyenesen letölthető lesz a játék megjelenése után. Bár nem rögtön, mégis csak kell valami bónusz azoknak is, aki már előjegyezték a Battlefield 3-at.

Kinect - itt a hivatalos PC-támogatás

A pletykák igazak voltak, a Microsoft a mai napon kiadta a Kinecthez tartozó SDK bétaverzióját Windowsra, így a PC-s felhasználók immár hivatalosan is belevethetik magukat a mozgásérzékelős szenzorral való kísérletezgetésbe. A szórakozás mellett, reméljük, a tudomány területén is hasznunkra válik.

John Carpenter bemutatja: F.E.A.R. 3

A Day 1 Studios játékának horrorfilmekre hajazó filmszerűségére hívja fel a figyelmet a ki tudja hányadik előzetes. Mint ismeretes a műfaj nagyjai John Carpenter (A Dolog, Halloween) és a Steve Niles (30 nap éjszaka) működött közre a F.E.A.R. 3 születésénél, meglátjuk, hogy ki fog-e tűnni a mezőnyből.

Hivatalos: tényleg jön a Black Ops: Annihilation

Az Activision formálisan is megerősítette, hogy június 28-án érkezik a Call of Duty: Black Ops soron következő DLC-je, az Annihilation - természetesen elsőként Xbox Live-on. A jó hír pedig az, hogy a megjelenést követő napokban ismét dupla XP-s hétvége várható a multiplayerben.

Jimmy Fallon és az Uncharted 3

A NBC showmanje, úgy látszik, ezt a hetet a videojátékoknak szenteli, a tegnap esti műsorában Jimmy Fallon az Uncharted 3 demójával szórakozott el, vendégeivel, a Naughty Dog két kiválóságával. A MW 3 és a Gears of War 3 után ismét alacsonyan szállnak a poénok. Még mindig durvák a jelenetek.