Hírarchívum - 2011. június

DmC - a régi fejlesztőcsapat is bevállalná

Mármint nem Dante új külsejét, mert attól speciel hányingert kap a Devil May Cry eredeti alkotója, Hideki Kamiya, aki most a Platinum Gamesnél tengeti napjait. Némi twitteres üzenetváltásból azonban kiderül: a régi fejlesztők elvállalnák az új Devil May Cry elkészítését is, ha nekik adnák.

Érkezik az új Naruto Shippuden-játék

Hölgyeim és uram, azt hiszem, egy történelmi nap ez a mai: megvan az első olyan játék, amilyen hosszú a címe, hogy nem fér ki a Gamekapocs híreinek címébe. Büszkén bemutatkozik a legújabb Naruto-univerzumra épülő játék, a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generation.

UFC Personal Trainer - Rashad Evans akcióban

A UFC Personal Trainer a készítők ígérete szerint minden idők legjobb fitneszjátéka lesz, ráadásul előfordulhat, hogy közben ránk ragad valami a UFC harcosok tudásából is. Erről próbál most minket meggyőzni Rashad Evans, az egykori bajnok, aki élőben próbálgatja a játékot a jónéppel együtt.

Hackertámadás érte a Segát is

Folytatódnak a játékfejlesztőket, kiadókat és konzolgyártókat egyaránt érintő hacker-támadássorozatok. A legújabb célpont a Sega, melynek Sega Pass rendszerét sikerült szétkapniuk a támadóknak, aminek eredményeképp 1,3 millió felhasználó fiók biztonsága sérült.

Nem jön PC-re a Ghost Recon: Future Soldier

Szomorú hírrel szolgálhatunk ezen az egyébként is kissé borús és szomorú vasárnap reggelen: a sokak által már-már fanatizmussal várt Ghost Recon: Future Soldier nem fog megjelenni PC-re, kizárólag a Sony és a Microsoft konzoljára. Ezen kívül kaptunk egy hozzávetőleges dátumot is.

Take-Two: gondolkodnak a Wii U-támogatáson

Rengeteg kiadó és fejlesztő tette le támogatását eddig a Nintendo frissen bejelentett konzolja mellett. A Take-Two azonban nem volt köztük, s a cég elmondása alapján jelenleg még azon gondolkodnak, milyen formában lenne a legjobb fejleszteni a Wii U-ra. Egyszerű portokat ugyanis nem akarnak.

Sony: még jó ideig nem lesz PlayStation 4

Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment amerikai elnöke nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy vajon mikor indulhat a PlayStation 3 utódja. Tretton szerint egyelőre semmi szükség egy új konzolra, ráadásul a Nintendo "újgenerációs" gépétől sincs elájulva, attól sem érzik sürgetve magukat.

Vicces fejlesztői naplón a Shadows of the Damned

Lássuk be az egyszerű tényt: a fejlesztői naplók a legtöbbször unalmasak. Kivéve akkor, ha Lucy Lawlesshez hasonló csajok szerepelnek benne, de az egy másik játék. A Shadows of the Damnedben nincsenek szexi csajok, ezt próbálják ellensúlyozni a fejlesztők némi humorral.

Crytek: még nem kaptak új Microsoft-hadvert

A Wii U és a Crytek kapcsán röppentek fel múlt héten olyan pletykák, hogy a Crytek már javában dolgozik egy újabb generációs játékmotoron, s mindez a Microsoft következő generációs konzoljának hardverére épül majd. A Crytek most ezt hivatalosan is cáfolta, s tagadtak mindent.

Kedvcsinálón a Transformers Universe

Valószínűleg a Transformers-mozifilmek megtekintése utáni baráti beszélgetések során legtöbbször felmerülő téma volt, hogy ki lenne autobot, s ki lenne inkább decepticon. Nos, jó hírünk van: a szépen, lassan készülő új Transformers MMO-játékban kiválaszthatod kedvenc oldalad.