Hírarchívum - 2011. augusztus

GC 2011: Might & Magic: Clash of Heroes PC-re is

Tekintve, hogy az eredeti Might & Magic: Clash of Heroes kizárólag Nintendo DS-re jelent meg, valószínűleg kicsiny hazánkban elég sokan lemaradtak róla... Legalábbis így lenne, ha utána nem dobták volna ki XBLA-ra és PSN-re is. Most azonban végre jön a PC-verzió.

GC 2011: Csökkenti a PlayStation 3 árát a Sony

Ismét egy tegnapi hiányosságunkat pótoljuk: a Sony a GamesCom konferenciáján bejelentette, hogy azonnali hatállyal csökkentik a PlayStation 3 árát. A piaci elemzők szerint ez hatalmasat lendíthet a konzol eladásain, s helyreállíthatja a játékipar hitét a japán vállalatban.

GC 2011: Háttérben az új Spider-Man játékkal

Az új Pókember játék, a Spider-Man: Edge of Time nem csak azzal próbálja elnyerni a rajongók kegyeit, hogy az eddig látottak alapján egy igen-igen jó anyagnak tűnik, hanem azzal is, hogy Val Kilmer szinkronizálja a főellenséget. Ebből kaphatunk most egy kis ízelítőt.

GC 2011: Újratervezett Nintendo Wii érkezik

Apró érdekesség, hogy még az újgenerációs Wii U megjelenése előtt a Nintendo kicsit facelifteli a jelenlegi Wii-t, s néhány apróbb módosítással, és feltehetően mérsékelt árral dobja piacra azt a karácsonyi szezonban. Kérdés, hogy ezzel némileg fellendülhetnek-e a hanyatló konzol eladásai?

GC 2011: Újabb hat perc az Uncharted 3-ból

Ha az eddig megmutatott másfél perces trailertől letetted a hajadat, most nem lennék a helyedben, mert a fejbőrödet fogod kaparászni az izgalomtól. A tegnapi Sony konferencián levetített demó teljes hosszában megleshető, bónuszként pedig képeket csomagoltunk az érdeklődőknek!

GC 2011: The Witcher 2 - Xbox 360-as előzetes

Hirtelen azt sem tudom, hogyan vegyem a levegőt. Fantasztikusra sikerült a The Witcher 2 Xbox 360-as kedvcsinálója, s tökéletesen összefoglalja, miért ez az utóbbi idők egyik legjobb szerepjátéka. Az, hogy a videóban valójában mennyi származik az Xbox 360-as verzióból, persze kérdéses.

GC 2011: Wipeout 2048 - akcióban a PS Vita

Ugyan előzetesen arra számítottam, hogy láthatjuk majd, a gyakorlatban miként lehet nyomulni az új Wipeouttal a PlayStation Vita egyedi irányítási metódusait használva, valójában csak egy szimpla előzetest kapunk egy PS Vita kerettel. Ennek ellenére a sorozat rajongói nem fognak csalódni.

Miért arany és fekete az új Deus Ex?

Valószínűleg mindenkinek feltűnt az eddigi Deus Ex: Human Revolution anyagokat nézegetve, hogy a játék erősen két színre fókuszál: ezek a fekete és az arany. A készítők most elmondják, hogy valójában nem színvakok, direkt polarizálják a játékot ennyire az árnyalatokkal.

Carmageddon - ragaszkodj a névhez

A Stainless Games vezetője beszélt arról, hogy a kisebb fejlesztőcsapatoknak igyekezniük kell megtartani a saját maguk által létrehozott ütős címeket, s nem eladni azokat a nagy kiadóknak. Néha persze nincs más választás, és a dolgok csak egyre nehezebbé válnak.

GC 2011: Uncharted 3 - Drake és a repülőgép esete

Ha látványos játékmenetről van szó, akkor valószínűleg elég sokaknak rögtön az Uncharted jut eszébe. A tegnapi Sony konferencián látott előzetest most végre megoszthatjuk veletek, hogy együtt tátsuk a szánkat minden idők talán egyik legjobb akciójátéka előtt.