Hírarchívum - 2011. augusztus

The King of Fighters XIII - gyakoroljunk együtt

Habár Magyarországon a The King of Fighters-sorozat népszerűsége messze elmarad a Tekken, Mortal Kombat, Soul Calibur és a Street Fighter anyagok mögött, külföldön igen-igen népszerű a cucc. Ha eddig az tartott vissza a kipróbálásától, hogy alma voltál hozzá, akkor most talán segíthetünk!

Gotham City Impostors - minden testreszabható

Először csak húztuk rá a szánkat - nem értettük, mi lesz ebből a játékból. Aztán, ahogy egyre többet tudunk meg, szépen lassan felfogjuk, hogy itt bizony komoly móka vár majd a játékosokra, s a Gotham City Impostors igazi multiplayer csemege lehet.

További részletek az olcsó PSP-ről

Kicsit meglepő volt a Sony döntése, miszerint még a PlayStation Vita előtt piacra dobnak egy kissé kibelezett, olcsósított PSP-t. A bejelentés után még azt hittük: a vékonyabb árcéduláért cserébe csak a Wi-Fi csatlakozásról kell lemondanunk, de most kiderült - ez nem így van.

Sárkányölés a Guild Wars 2-ben

Az egyre újabb és újabb videókkal csak egyre jobban kiábrándulunk a Star Wars: The Old Republicból. Ami mellesleg oda vezethet, hogy a Guild Wars 2-t játszva kell kielégítenünk MMO-s igényeinket. Az új játékmenet felvétel ráadásul nagyon hangulatos, és remekül néz ki.

Dragon Age III - az első két rész keveréke

Érdekes helyzetbe került a BioWare: míg a Dragon Age első rész egy igazi, hardcore szerepjáték volt, addig a második epizód már sokkal hígabb, de cserébe szélesebb rétegek számára is élvezhető termék lett. Mindkettőnek vannak rajongói, mi legyen a harmadik résszel?

Megérkezett a Gears of War 3 intrója

Éppen csak most adtunk hírt róla, hogy elkészült a Gears of War 3, az Epic még rákontrázott azzal, hogy kiadta a játék bevezető videóját. Eddig is alig győztük várni a Marcusék új kalandjait, de ezek után már kontrollerrel a kézben fogunk aludni, álmunkban a ravaszt húzogatva.

Arkham City - továbbra sincs Bruce Wayne

Vészesen közeledik az új Batman-játék, az Arkham City megjelenése, s ezzel kapcsolatban egyre inkább gyűlnek a rajongók kérdései: mely területeken fog bővíteni a Rocksteady Games? Nos, úgy néz ki, hogy Batman "másik énjét" tekintve egyáltalán nem.

Keresztplatformos játék az új Counter-Strike-ban?

Sokan és sokszor próbálták már meg összehozni a PC-s játékosokat a különböző konzolokkal, de eredmények eddig nem igazán születtek. Gabe Newell elmondása szerint viszont a Counter-Strike: Global Offensive-val az a céljuk, hogy mindenki együtt nyomulhasson, platformtól függetlenül.

GC 2011: Forza Motorsport 4 - BMW M3 akcióban

Habár lelkiekben már felkészültünk a nagyobb kiállítások utáni holtszezonra, azért szálldogálnak még anyagok a GamesCom utolsó napján is, s mivel a Forza Motorsport 4-ről viszonylag keveset hallottunk az expó alatt, semmiképp nem mehetünk el a színpadon felvett, igazi, in-game játékmenet mellett.

HWSW: A csúcson hagyja abba a HP

Eladja vagy leválasztja személyi számítógépes üzletágát a HP, a webOS-t pedig kivonják a piacról. A vállalat jelentős stratégiaváltást határozott el, Leo Apotheker elnök-vezérigazgató irányítása alatt az IBM nyomdokaiba lépnek, írja nagytestvérünk, a HWSW.