Hírarchívum - 2011. szeptember

Télen jön az I Am Alive, trailer a visszatérésre

I Am Alive is alive - nagyon eredeti szójáték. A lényeg, hogy bár régóta csend honolt az I Am Alive körül, a Ubisoft végre újra bemutatta a játékot, leközölt néhány kulcsfontosságú infót vele kapcsolatban, és kiadta az új trailert is, ami már ingame jeleneteket is felvonultat. Télen megjelenés, letölthető formában.

Hét percen át mozog a RAGE

Véletlenül sem szeretnénk szentimentális érzelgésbe kezdeni, de azért mégiscsak jó belegondolni, hogy alig egy hét van hátra, és végre új id Software-játékkal játszhatunk, ráadásul egy eddig nem ismert címmel, és egy eddig nem látott motorral alatta. Újabb gameplay jelenetek következnek.

LSHMSFOAIDMT, GK tetoválás, like a boss

Ledöbbentünk, mikor a Zune Tattoo Guy magára varratta a Microsoft hordozható lejátszójának logóját, még Peter Moore is utánozta, konszolidált, filctollas Grand Theft Auto felirattal. S most tessék megkapaszkodni. Itt egy igazi Gamekapocs tetoválás.

Két új bolygót fedeztek fel játékosok

Múlt héten számoltunk be arról, hogy játékosok segítségével térképezték fel a HIV-vírus egyik enzimjének felépítését, ami így nagyban segítheti egy AIDS elleni gyógyszer megalkotását. Most a gamerek tovább nyomulnak a tudomány és technika határainak kitágításában.

BlizzCon 2011: Fellép a Foo Fighters

Éppen csak tegnap számoltunk be arról, hogy milyen bejelentések várhatóak az idei BlizzCon alkalmával, máris érkezett egy e-mail kedvenc blizzardos PR-esünktől, Christian Beertől, amiben a bejelentésekre ugyan nem tér ki, arra viszont igen, hogy melyik együttes fogja zárni a kétnapos showt.

Battlefield 3 béta - Xbox 360 vs. PlayStation 3

Minden létező ember rácuppant a Battlefield 3 bétára, így nem kellett sokat várni arra sem, hogy ismét egymás torkának ugorjanak a különböző platform képviselői. De vajon van rá alapuk? Most némi tudományt viszünk az elvi vitába, mégpedig egy video segítségével.

HWSW: Magyarországon is árul zenét az Apple

Tegnap reggel már pletykák lengték be a webet, miszerint az Apple kiterjeszti az iTunes zeneáruházat 12 újabb országra. Este 11 órakor hivatalossá vált, hogy az Európai Unió minden országában elérhető az iTunes zenebolt, írja a HWSW. Filmek még nincsenek, Janicsák Veca van.

Cameron szerint működhetne egy Avatar MMO

Az Avatar rendezője, James Cameron szerint minden adott ahhoz, hogy egy tökéletes MMO születhessen a mozifilm alapján és finoman utalt arra is, hogy a játék már tervben van. Két eltérő faj, egy részletekig kidolgozott sci-fi univerzum - mi kellhet még? Naná, hogy a jó időzítés.

Februárban jön a Syndicate, itt az első trailer

Konkretizálódott az új Syndicate megjelenési dátuma, a játék még februárban a boltok polcain landol - legalábbis a konzolos verziói egészen biztosan. Az Electronic Arts és a svéd Starbreeze új megközelítésből eleveníti fel a klasszikus címet, stratégiából egyszerűen FPS-t varázsol.

Dark Souls - Mindenszentek előzetes

Habár Halloween ünnepe még távol van, mégis All Saints címen futott be a Namco szerepjátékának legújabb trailere. A Dark Souls egyébiránt a jövő héten jelenik meg - ennek tapossa ki az utat az alábbi kedvcsináló. Elkezdhetünk edzeni, elvégre a nehézségbe könnyedén beletörhet a bicskánk.