Hírarchívum - 2012. október

Leállt a Ghost Recon: Commander

Noha csak május óta üzemel a Ghost Recon alapján készült közösségi játék, a projekt máris leállt, miután a fejlesztést végző Loot Drop leépítésekre kényszerült a napokban. A Romero-család biznisze azért még kitart, további projektek vannak készülőben náluk.

Folytatódik a Halo 4, itt a Spartan Ops előzetese

Már nem kell sokat aludni a Halo 4 premierjéig, s ha attól félsz, hogy a kampány végigtolása után nem marad számodra új élmény (a multit nem számítva), akkor megnyugodhatsz, elvégre a megjelenés után érkezik a 10 epizódból álló, összesen 50 kooperatív küldetést tartalmazó Spartan Ops.

PS3-ra költözik a San Andreas és a Vice City

A Grand Theft Auto előző generációs epizódjai óriási sikert arattak, nem csoda, hogy a Rockstar igyekszik a lehető legszélesebb körben teríteni azokat. A minap kiderült, hogy a Grandt Theft Auto: San Andreas és a Grand Theft Auto: Vice City is megjelenhet a PlayStation 3-ra.

Hitman Absolution - a dinamikus hangzásról

A Square Enix vadonatúj fejlesztői naplóval kedveskedett nekünk a Hitman Absolutionről, amely az audiomunkálatokra összpontosít. A játék hangzásvilágáért felelős szakember szerint már a kezdetektől fogva az volt a cél, hogy drámai dallamokkal fessék alá 47-es új ámokfutását.

Megfenyegette a Zyngát az Anonymous

Az Anonymous új célpontot talált magának. A hírhedt csoport azzal fenyegetőzik, hogy a Zynga összes játékát ingyenesen elérhetővé teszi, amennyiben nem hagy fel tervével, mely szerint leépítené amerikai fejlesztőcsapatait, hogy olcsóbb indiai munkaerővel helyettesítse azokat.

Assassin's Creed III - még egy launch trailer

Az Assassin's Creed III is beállt azon játékok sorába, amik rendhagyó módon több launch trailer is kapnak a megjelenésük apropóján: ha jól számoljuk, Connort már másodjára búcsúztatja ily módon a Ubisoft; az új előzetes legalább valamivel hosszabb, mint a múlt heti.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.

Angry Birds: Star Wars - az első gameplay

Befutott a legújabb Angry Birds-játék első gameplay trailere, a rövid kedvcsinálóban Luke és Leia látható akció közben. A dühös madarak abban a bizonyos messzi-messzi galaxisban is rendet tesznek, egyetlen buckalakó vagy AT-AT sincs biztonságban!

Blogajánló: MondoCON, Vasember, aranyköpések

Nem feledkeztünk meg a blogajánlóról, egyszerűen a múlt héten annyi volt a teendő, hogy nem fért bele az időnkbe. Most viszont pótolunk, dupla adagot kaptok az új rovatunkból, amibe ismét rengeteg érdekességet tudtunk belepasszírozni. Köszi. Komolyan. Majd igyunk egy sört!

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A FIFA 13 kirobbanthatatlan az első helyről, az EA Sports focis játéka már egy hónapja kisajátítja magának az aranyérmet. Hátul azért történnek változások, jóllehet az igazi rendbontó megjelenések még csak a következő hetekben jönnek. Csekkoljátok a legújabb toplistát!