Hírarchívum - 2012. október

Black Ops II - Guy Ritchie élőszereplős előzetese

Két hét múlva kerül boltokba a Call of Duty: Black Ops második része, ennek apropóján élőszereplős előzetest kaptunk, amit nem más rendezett, mint Guy Ritche. Úgy fest, ma már egy százmilliós projektnek minden egyes porcikájához húzónevet kell kötni.

The Old Republic - enyhébb free-to-play korlátok

Vélhetőleg a Star Wars: The Old Republic leendő játékosainak nyomására engedett a BioWare a korábban meghirdetett free-to-play megkötéseken. Az MMORPG ingyenes modelljében engedtek a nadrágszíjon, így megkapjuk a második quickbart, és már öt warzone-ban nyomulhatunk hetente.

Assassin's Creed III: Liberation - TV-reklám jött

A héten nem csupán a nagykonzolos Assassin's Creed III megjelenésének örülhetünk, hanem a PS Vita-tulajok is megkapják a saját mellékágukat a Liberation személyében. A legújabb élőszereplős TV-szpot felhívja a figyelmünket arra, hogy az orgyilkosok bárhol felbukkanhatnak.

Képezzük ki magunkat a Hawkenben!

A MechWarrior Online mellett egy másik óriásrobotos free-to-play cím is meg fog jelenni az évben, ez lesz a Hawken az Adhesive Games jóvoltából. Ha nem akarod, hogy az első percekben felrobbanjon a mechád, itt az ideje némi tudományt magadba szippantani! Csekkold a videókat!

Sérti a muszlimokat a Tekken Tag Tournament 2

A Namco Bandai nemrég megjelent verekedős játékában találunk egy olyan pályát, amely Szaúd-Arábiában játszódik, és a padlón egy Allah-feliratot olvashatunk. A kiadó véleménye szerint ez az apró malőr potenciálisan sértheti a muszlimokat, így "mihamarabb" eltávolítják a produktumból.

Prémium kiadás érkezik a Skyrimhez

Már egy éve a boltokban van a Bethesda legutóbbi nagy dobása RPG-fronton, a The Elder Scrolls V: Skyrim. A német Amazon webáruház megszellőztette az egyéves évforduló kapcsán megjelenő Premium Edition részleteit. Egy ilyen sikeres címnél szinte kötelező a minden földi jóval megpakolt kiadás.

Cliff Bleszinski megjavítaná a Resident Evilt

Az Epic egykori megmondóemberében, Cliffy B-ben nem tett mély benyomást a Resident Evil legutóbbi része, legalábbis erről tanúskodik egyik új Twitter-bejegyzése, amit a Capcomnak címzett. A jelenleg szabadúszó designer "megjavítaná" a Resident Evil-frencsájzt. A kiadó vette a poént.

PlayStationre is megjelenhet a The Witcher

A lengyel Gadzetomania magazin mikrofonvégre kapta a CD Projekt RED fejesét, Adam Kicińskit, aki beszámolt a stúdió jövőbeli terveiről. Az interjúból kiderül, hogy a Cyberpunk 2077 mellett egy, még nem bejelentett dark fantasy játékon dolgoznak, és a nextgen PlayStationre is megjelenik a The Witcher.

PlayStation All-Stars - tanácsok a bétateszthez

A SuperBot Entertainment jól használható útmutatót adott ki a PlayStation All-Stars: Battle Royale nyílt bétatesztjéhez. A videó minden kezdő számára bemutatja az alapokat és a karaktereket, így némi előképzettséggel vághatsz bele a már elérhető próbaverzióba.

Mikrotranzakciókkal jön az Assassin's Creed III

Ha szeretnél egy kicsit gyorsabban fejlődni az Assassin's Creed III többjátékos módjában, akkor a közelgő prémium DLC lehetővé teszi számodra, hogy némi pénzmag fejében olyan extra javakhoz juss, amikről a jelenlegi szinteden nem is álmodhatsz. Fair húzás, vagy csalás?