Hírarchívum - 2012. október

Jövő héten jön hazánkba a PC-s Dawnguard

Ezt is megértük, a The Elder Scrolls V: Skyrim hazai forgalmazója tegnap bejelentette, hogy a jövő héten válik elérhetővé itthon a játék Dawnguard kiegészítőjének PC-s változata. Noha az extra tartalom már egy ideje kapható, a magyar játékosok eleddig nem férhettek hozzá.

Wii U-ra is elkészülhet az új Splinter Cell

Egyre több jel mutat arra, hogy a Splinter Cell: Blacklist a Nintendo új konzolján is tiszteletét teszi majd. Persze a korábbiak ismeretében ez aligha lenne meglepő, csak éppen a Ubisoft még mindig titkolózik a Wii U-s változatot illetően, ezért vagyunk kénytelenek találgatni.

Áprilisban jön a Dead Island: Riptide

Megjelenési dátumot kapott a Dead Island folytatása, a kiadó egyúttal a játék előrendelési akcióiról beszélt egy keveset. Noha a Riptide első blikkre talán túlzottan is hasonlít az elődjére, a készítők szerint az igazi változások a részletekben mutatkoznak meg; még komplexebb játékélmény számíthatunk.

A Disney-é a LucasFilm, jön a hetedik Star Wars

Késő esti breaking anyag, mert mindenki erről beszél: a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a LucasFilmet, aminek hozadékaként elkészíti a hetedik Star Wars-mozit is. A vállalat 2015-re ígéri a premiert, utána a tervei szerint további részeket is forgatna. (Kérnénk egy South Park-epizódot erről is!)

Hivatalos: tavasszal jön a GTA V

A minap új artworkök szivárogtak ki a Grand Theft Auto ötödik részéről, majd nem sokkal később a Rockstar Games hivatalosan is megerősítette: 2013 tavaszán kerül boltokba a várva-várt játék. A részletekre még várni kell, de jövő héten már jóval okosabbak leszünk.

Befutott a Primal Carnage launch trailere

Vagy komplett baromság kerekedik ki a Primal Carnage-ből, vagy egy hatalmas móka. Az emberek és a ragadozó őslények vérre menő csatározását bemutató játék tegnap landolt a Steamen, így hangulatba hozhatjuk magunkat az utolsó kedvcsinálóval. T-Rex leszel, vagy Velociraptor? Ez itt a kérdés.

Assassin's Creed III - extrák Vitán és PS3-on

A Ubisoft és a Sony közölte, hogy milyen exkluzív finomságok várnak azokra a szerencsésekre, akik beruháznak az Assassin's Creed III-ra PS3-on, és a Liberationbe PS Vitán. Ha mindkét változatot megkaparintod, akkor további bónusz finomságokat kapsz. Lássuk a részleteket!

Fikázd a Medal of Honort a Serious Sam 3-ért!

A Devolver Digital bejelentette, hogy száz Xbox Live-os Serious Sam 3: BFE-kódot sorsol ki azok között, akik nyilvánosan bírálják a Medal of Honor: Warfightert. Kétségtelen, hogy a kiadó húzása nagy port kavar majd, de mi átlátunk a szitán, és csupán piszkos marketingeszközről beszélhetünk.

Final Fantasy XIV - ilyen lesz a karaktergenerálás

November 11-én teljesen átalakul a Final Fantasy XIV Online rendszere, köszönhetően az A Realm Reborn névre keresztelt gigafrissítésnek. A Square Enix bemutatta a karakterkészítés fortélyait, amivel végre megszülethet álmaink karaktere. Nem félperces munka a számos funkciót átnyálazni.

Pankráció élőben: itt a WWE '13 launch trailere

A THQ jó kisdobos módjára évről-évre tökéletesíti a pankráció receptjét, az aktuális rész pedig ezen a héten landol a boltokban. Az Attitude Era játékmód megér egy misét, ahogyan a továbbcsiszolt engine is, mely még folyékonyabb játékélményt ígér a sportág szerelmeseinek.