Hírarchívum - 2012. október

Assassin's Creed III: Liberation - a halál szimfóniája

A PlayStation Vitára érkező Assassin's Creed III: Liberationt újra megcsodálhatjuk mozgásban is, ráadásul a játék írója, Richard Farreese egy sor izgalmas információt oszt meg velünk. Példának okáért a láncban való gyilkolást egyenesen a "halál szimfóniájaként" emlegetik. Bizarr lesz!

Guardians of Middle-Earth - Éowyn és Mozgog

Újabb karakterbemutató érkezett a Guardians of Middle-Earthből, a gameplay jelenetekkel dúsított felvétel szokás szerint két szereplőt leplez le a konzolokra érkező MOBA-anyagból. A Monolith ezúttal Éowynt és a rettenthetetlen Mozgogot vette elő, lássuk, ők mit tesznek hozzá a játékhoz!

Traileren a Paper Mario: Sticker Star

Közel háromperces gameplay előzetest kapott a Paper Mario: Sticker Star. Bár játékmenetét tekintve az egyik legötletesebb Mario-játékkal van dolgunk, a Paper Mario-szériát ritkán láthatjuk viszont: a Nintendo 3DS-en is most először mutatkozik be a sorozat.

Hitman Absolution - filmes trailer érkezett

A tegnap lezajlott Golden Joystick díjátadó-ünnepségen debütált a Hitman Absolution legújabb trailere, amely annak rendje és módja szerint kellően felcsigázza a kedélyeket. A CG-kedvcsináló azt kérdezi: vajon hány életet kell elvennünk ahhoz, hogy egyetlen egyet megmentsünk?

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...

iOS-re és Androidra költözik a GTA: Vice City

Egy évvel a Grand Theft Auto III okostelefonokra és tabletekre szánt verziója után a Rockstar Games másik nagy dobása is tiszteletét teszi iOS-en és Androidon. A GTA: Vice City 10th Anniversary még ebben az évben napvilágot lát, a PS2-es verzió tizedik születésnapjának apropóján.

ZombiU - egy raklapnyi friss screenshot

A Ubisoft bő kézzel szórja a ZombiU látnivalóit, amin minden hithű brit gentleman elszörnyedne, lévén a szeretett Anglia mára a vérszomjas élőholtak tanyája lett. Mit ér az idegenforgalom, amikor a királyi palotában nem lehet levezényelni egy turnust anélkül, hogy belénk ne harapjon valaki?

Launch traileren a Need for Speed: Most Wanted

Szépen lassan elcsendesülnek a marketingfegyverek a Need for Speed: Most Wanted kapcsán, elvégre a jövő héten landol a boltok polcain a Criterion Games legújabb dobása. A nyitott világú autós cím nyilvánvalóan a Burnout alapjaira épült, de ez csak jót tesz neki. Itt az utolsó előzetes.

Kémkedik utánunk a Sleeping Dogs?

Érdekes interjú látott napvilágot az MCV magazin jóvoltából, melyben a Square Enix elismerte, hogy a háttérben figyeli a játékos szokásait. Erre engedélye is van, elvégre a telepítésnél mindenki elfogadta a játék végfelhasználói licencszerződését. Megijedni nem kell, s csak a mi javunkat szolgálják.

Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge - képek és trailer

A Nintendo bejelentette a Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge Észak-Amerikára vonatkozó megjelenési dátumát, valamint új részleteket közölt a legteljesebb verzióról. Lesz karakterfejlődés, új karakterek, vér és csonkolás, mindenről beszéljenek az új screenshotok és a videó.