Hírarchívum - 2012. október

Far Cry 3 - újra mozgásban a robbanó majmok

A Monkey Business névre keresztelt csomag kizárólag a Far Cry 3 Insane Editionjéhez jár majd; ezúttal hosszabban tekinthetünk bele az exkluzív küldetésbe a játék producerének tolmácsolásában. Attól függetlenül, hogy az események nem befolyásolják a fő történetet, nehéz dolgunk lesz.

Egyetemen tanítják a Skyrimet

Egy neves texasi egyetemen egy fél évig hallgathatja a jónép a Skyrimet. Legalábbis egy olyan tantárgyat, melynek része a Skyrim is, ugyanis az a fantasy világokról szól, és azon belül is arról, hogyan jelennek meg ezek a számítógépes játékokban. Órán kell tolni a TES V-öt.

Tales of Xillia 2 - egy raklap mozgókép

Még mindig nem tudjuk biztosan, hogy jön-e Európába a Tales of Xillia, azonban tudjuk, hogy a Gamekapocs olvasói között is sokan szeretik a sorozatot, és kíváncsiak rá, mi történik a második résszel. Nos, most három előzetes is érkezett hozzá a Namco jóvoltából.

Hackelik a 360-as Borderlands 2-t, jön a patch

Trükkös arcok kitaláltak valamiféle módszert arra, hogy meghackeljék a játék harcrendszerét, s így igazságtalan előnyhöz jussanak a többiekkel szemben. A Gearbox már elkészítette a megoldást, azonban amíg hivatalosan is megjön a patch, a stúdió szolgál néhány tippel.

Végleg elfogyott a Silicon Knights csapata

A Silicon Knights sosem tartozott a legpatinásabb fejlesztőstúdiók közé, és inkább pereskedéseiről híres a csapat, mintsem minőségi játékairól. A legfrissebb beszámolók szerint ennek sok köze volt a cég vezetéséhez, és meg is itták a levét: mára alig páran maradtak a brigádban.

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.

Holnap indul a MechWarrior Online nyílt bétája

Hétfőn végre kipróbálhatjuk a MechWarrior-széria következő darabját, mely elsősorban az online élményekre fókuszál majd. Ugyan a nyílt bétatesztnek már a múlt héten el kellett volna startolnia, a Piranha Games viszont csak most tudott minden hibát elhárítani. Zöld az út a próbajáték előtt.

Tudj meg mindent a Dust 514-ről!

Free-to-play címeket tekintve a PlayStation 3-at sem kell félteni: az egyik legígéretesebb alkotás, a Dust 514 zárt bétatesztje jelenleg is zajlik. Ha eddig ódzkodtál a címtől, akkor itt az idő, hogy részletesen is bemutatkozzon előtted a harc, a járművek és minden bevethető finomság.

Tavasszal érkezhet a Grand Theft Auto V

Nyissuk a vasárnap reggelt a GTA V eddigi legerősebb pletykájával! Egy lengyel rajongó oldal három képet tett közzé, amelyek egy promóciós anyagot mutatnak meg. A kiszivárgott posztereken feltűnik a Rockstar Games játékának betonbiztosnak vélt megjelenési dátuma.

Wii U-ra jön a Need for Speed: Most Wanted

Az Electronic Arts már a Need for Speed: Most Wanteddel megkezdi az autóverseny-sorozat felvonultatását az új Nintendo-konzolon, jóllehet a játék Wii U-s változatára még várni kell, az valamivel később kerülhet boltokba, mint a többi platformra készülő változat.