Hírarchívum - 2012. november

ZombiU - orvlövészkedés és multiplayer örömök

Irigyeljük jenki felebarátainkat, hiszen ők már javában nyúzhatják a ZombiU-t. Mi, magyarok csak tovább szíthatjuk a kedélyeket a zombis cím két új TV-reklámjával. Bepillanthatunk a mesterlövészkedés rejtelmeibe, illetve a többjátékos üzemmód is megkapta a saját előzetesét.

Eddig 22 millió Nintendo 3DS-t adtak el

Habár ezekben a napokban minden szem a Wii U-ra figyel, a japán cég nem felejtette el megosztani velünk, hogy a Nintendo 3DS eladásai újabb mérföldkőhöz érkeztek. Szeptember 30-ig világszerte 22 millió darabot adtak el a kézikonzolból, és jól fogynak a szoftverek is.

Just Dance 4 - ropjuk együtt a Gangnam Style-ra!

PSY, a népszerű koreai popénekes Gangnam Style című nótájától hangos a világ. A hisztériáról a Ubisoft sem szeretne lemaradni, ezért a napokban megjelent letölthető tartalmat élesítve, mi is úgy rophatjuk a táncot, mint az ügyeletes mókamester. Nem vicc, befutottak a bizonyítékok képek és videó formájában.

Látnivalók a Borderlands 2 új DLC-jéből

Tegnap óta elérhető a Borderlands 2 második letölthető csomagja, amely a Mr. Torgue’s Campaign of Carnage nevet kapta. A örömhír folytán a Gearbox újabb trailert lőtt fel a kampány bővítményéről, illetve egy csokornyi screenshotot is kaptunk. Az elmebeteg hangulat garantált.

Hétvégén lesz az őszi PlayIT Show!

Tedd szabaddá a hétvégédet, hiszen szombaton és vasárnap tartják meg a Budapest Game Show örököseként számon tartott PlayIT Showt! A rendezvényen előadások és versenyek várnak, na meg az ősz legnagyobb címeit is kipróbálhatod majd a kiállított játékgépeken!

Blogajánló: Guild Wars, Call of Duty és Maflás

Megint kéthetes adaggal készültünk, sajnos az elmúlt időszak annyira sűrű volt nekünk, hogy nemigen tudtunk foglalkozni szeretett blogajánlónkkal. Most viszont bepótoltuk az elmaradást, és szemügyre vettük az elmúlt két hétben született bejegyzéseket!

A DICE nem akar Battlefield-gyár lenni

Hiába négyéves a DICE legutóbbi olyan projektje, aminek a nevében nem szerepelt a Battlefield szó, a fejlesztőcég meggyőződése szerint a csapat nem Battlefield-gyár, és különben is vannak olyan készülőfélben lévő játékaik, amik nem köthetők a háborús FPS-hez.

Egy játék után már nyereséges a Wii U

A Nintendo eddig nem követte a konzolgyártók azon praktikáját, hogy az alacsonyabb bolti ár és végső soron a jobb eladások végett veszteségesen árulja a játékgépeit, a Wii U viszont áron alul került forgalomba; még szerencse, hogy a cég szerint egy-egy játék eladása után már lesz profit a konzolon.

Assassin's Creed III - előzetes a PC-s premierre

A héten várható az Assassin's Creed III PC-s változatának megjelenése, természetesen ezt is külön trailerrel ünnepli a Ubisoft. A játék számítógépes verziója tartalmilag nem különbözik majd a konzolos címektől, látványra viszont szebb lesz, azt ígérik a fejlesztők.

Far Cry 3 - átnézzük a multiplayert

A Ubisoft háromperces előzetest küldött nekünk a Far Cry harmadik részéről, az új trailer a játék multiplayer módjaira összpontosít. A szigeten fellelhető legjobb fegyverekkel csapunk majd össze, a csapatmunka elengedhetetlen, az égből érkező ideggáztól pedig retteghetünk!