Hírarchívum - 2012. november

GRID 2 - acsivadászoktól jönnek az achievementek

Példátlan lépésre szánta el magát a Codemasters, a GRID 2 achievement- és trófealistáját ugyanis az Xbox 360 Achievements és a PS3 Trophies munkatársai rakják majd össze.

Három ország Assassin's Creedjét lopták el

Vasárnapi Blikkapocs rovatunk főszereplője az Assassin's Creed III, miután nem sokkal ezelőtt elloptak egy kamiont, ami három országba szállította volna a pénteken debütált PC-s változatot.

A nagykövetet is mozgósítják az ArmA-ügyben

A diplomácia legmagasabb szintjén próbálják meg rendezni az ArmA fejlesztőinek balhéját, miután a kémkedés vádjával Görögországban fogva tartott úriemberek ügyében a cseh elnök maga írt levelet görög kollégájának.

Ratchet & Clank: QForce - az első tíz perc

Ha csak a legutóbbi Ratchet & Clank-játékokkal játszottál, még semmit nem láttál. Az ígéretek szerint a QForce visszatér a gyökerekhez, amikor még arénaszerű küzdelmekben vettünk részt. Tekintsünk bele az első izgalmas percekbe!

Project C.A.R.S. - masszív képzuhatag

A Slightly Mad Studios jövőre visszaállíthatja a renoméját a Project C.A.R.S. segítségével, hiszen a harmatos Test Drive: Ferrari után erre szüksége is van. Egy halom új screenshotot zsákmányoltunk a következő nagy dobásából. Pazar!

Launch traileren az Epic Mickey 2

Warren Spector öregszik: már másodízben ült le a Disneyvel gyerekjátékot készíteni, ennek gyümölcse lett a Epic Mickey 2: The Power of Two. A kooperatív cím éppen tegnap landolt a boltok polcain, lássuk hát az utolsó trailert!

Hiánycikk lett a Nintendo Wii U

A japánok friss konzolja néhány napja kapható az USA-ban, de mostanra csak üres polcokkal találkozunk. Míg a legtöbb üzletben "technikailag" már az előrendelések során elfogyott a gép, tegnapra máshol is kiürültek a készletek.

Far Cry 3 - a taktikákról és a képességekről

Dan Hay fejlesztői fejtágítása a második részéhez érkezett. Ebben a videóban az alkalmazható taktikákról, a változatos fegyverekről és a speciális képességekről esik szó. Visszahódíthatjuk a szigetet, ha elfoglaljuk a helyőrségeket.

Bejelentésre készül a Splash Damage

A londoni székhelyű Splash Damage honlapján közé tett egy teasert, amely azt sugallja, hogy november 29-én lerántja a leplet a vadonatúj projektjéről. A Brink óta sem vegetáltak a srácok, reméljük, hogy az új munkájuk nagyobb sikernek örvend majd, mint legutóbbi multiplayer lövöldéjük.

ZombiU - itt a harmadik fejlesztői napló

Az odáig rendben van, hogy a ZombiU-ban élőhalottakat kell ölni, ám a Wii U technológiájának köszönhetően teljesen máshogy tesszük mindezt, mint általában. Természetesen a részletekben van a kutya elásva: a tabletkontroller segítségével olyan lehetőségekhez jutsz, mint korábban soha sem.