Hírarchívum - 2012. november

HWSW: Sony Xperia T - gondolja újra, Q!

"James Bond, a 007-es ügynök - a Királynő szuperfegyvere, aki a legkeményebb bunyók közben is elegánsan angol tud maradni, akit mindig a legjobb nők és legjobb kütyük vesznek körbe. Várjunk csak, legjobb kütyük?!" A HWSW novellarészletéből kiderül, hogyan sikerült a Sony legújabb okostelefonja.

Leépítések a 007 Legends fejlesztőinél

Úgy fest, a 007 Legends újabb szöget jelentett abba a bizonyos koporsóba, az Eurocom óriási leépítésekre kényszerült az utóbbi időben. A hivatalos közlemény szerint az átszervezések a csapat többségét érintik, jóllehet igyekeztek a lehető legtöbb állást megmenteni.

Asztali gépekre is jön a Resident Evil: Revelations?

Noha a Resident Evil: Revelations eredetileg Nintendo 3DS-re jelent meg, úgy fest, hamarosan PlayStation 3-on és Xbox 360-on is tiszteletét teheti a játék. A kézikonzolos anyag jó értékeléseket kapott, azt mondják, inkább a negyedik részt idézi játékmenetében.

A finnek Angry Birds-üdítőt isznak

Az Angry Birds sikerének egyik kulcsfontosságú titka, hogy a Rovio nemcsak játékfejlesztésben gondolkodik, remek érzékkel építgeti a dühös madarak márkáját - nemigen létezik olyan termék ma már, amiből nincs Angry Birds-változat, ha mégis akad, neki sem kegyelmeznek a finnek.

Mozgásban a felújított Baldur's Gate

Jövő héten érkezik a klasszikus szerepjáték felújított változata, a fejlesztők gameplay trailerrel készülnek a premierre. A másfél perces kedvcsinálóban végre szemügyre vehetjük, hogyan teljesít a valóságban az a 400 kisebb-nagyobb változtatás, amit a renoválás során megejtettek a készítők.

DmC - megszólal Dante is

Befutott a legújabb Devil May Cry harmadik fejlesztői naplója, a főszerepet ezúttal is a szinkronszínészek kapták. Phineas karaktere mellett, ezúttal Tim Phillips is sorra került: ő az, aki a megváltozott Danténak kölcsönözte a hangját az új akciójáték erejéig.

Far Cry 3 - íme az első küldetés

A jövő héten kerül a boltokba az idei év utolsó nagy slágercíme, a Far Cry 3. Az első kritikák alapján joggal bizakodhatunk a Ubisoft nyitott világú játékában. Ha nem félsz a spoilerektől, tekintsd meg a játék nyitányát és az első küldetését. Főhősünk, Jason Brody nagy kalamajkába keveredik.

Friss perspektívát képvisel a következő Hitman

Habár a Hitman Absolution csak a héten jelent meg, a dán IO Interactive már a jövőbe tekint. Bizony, lesz folytatása a 47-es ügynök kalandjának, amit a Square Enix nemrégiben megnyílt montreali kirendeltsége tesz le az asztalra. A legújabb darab "friss perspektívából" közelíti meg a sorozatot.

Halo 4 - a jövő héten új multis módok érkeznek

A 343 Indrusties megerősítette, hogy a jövő hét folyamán friss játékmódokkal bővül a Halo 4 többjátékos szegmense. Az Oddball és a King of the Hill talán már ismerősek lehetnek, ám kétségkívül kedvelt időeltöltésnek bizonyulnak majd. Az idő mindent eldönt.

PC-re is jön a Dragon's Dogma - vagy mégsem?

Kezdődött minden azzal, hogy egy lelkes PC-s játékos Twitteren megkérdezte a Capcomot, hogy készül-e a Dragon's Dogma számítógépes változata. A kiadó szinte azonnal azt válaszolta, hogy "érkezik". A japánok kis idő múlva cáfolták a hírt. De ugye nem zörög a haraszt?