Hírarchívum - 2012. november

Előzetesen a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

A Final Fantasy XIV Online masszív frissítésére még a jövő évig várnunk kell, de a Square Enix addig sem hagy minket friss látnivalók nélkül. Ezúttal a Black Shroud területet vehetjük szemügyre, ahol számos izgalmas kalandot élhetünk majd át PC-n és PlayStation 3-on.

Far Cry 3 - melyik fegyvert választod?

Újabb előzetest kaptunk a Far Cry harmadik részéből, a háromperces kedvcsináló a játék fegyverkínálatát mutatja be. A Far Cry 3 nyújtotta szabadsághoz szervesen hozzátartozik, hogy az általunk választott módszerekkel és eszközökkel hajtjuk végre a küldetéseket - úgy tűnik, lesz miből válogatni!

Peter Molyneux újraalkotja a Populoust

Peter Molyneux bejelentette legújabb játékát, és bár konkrétumból nincs túl sok, nagyívű ígéretekből már annál többet kaptunk. A Project GODUS a régi idők játékélményét hozza vissza modern köntösben, a Populous, a Dungeon Keeper és a Black & White egyvelegére számíthatunk.

Mindenki Wii U-t akar karácsonyra

A dedikált konzolok között a Nintendo Wii U a leggyakoribb karácsonyi kívánság a Nielsen amerikai felmérése szerint, egyébként az iPad a legnépszerűbb mind a gyerekek, mind az idősebbek körében. Az Apple-termékek egyébként szokás szerint uralják a listát.

Élőszereplős trailert kapott a Metro: Last Light

Az utóbbi időben megszaporodtak a metrós hírek, úgy fest, nem véletlenül: a THQ belevágott a márciusban érkező Metro: Last Light promózásába, mára érkezett egy kifejezetten hangulatos élőszereplős trailer, a jövő héten pedig új gameplay előzetesnek örülhetünk.

Képeken a Metal Gear Rising

Nem kevesebb, mint huszonkét új képet kaptunk a Metal Gear-széria Raiden főszereplésével készülő spin-offjáról, a Metal Gear Rising: Revengeance-ről. A főbb karakterek kiemelése mellett az átvezetőkből és magából a játékmenetből is láthatunk néhány kockát.

2013-ban jöhet az Xbox TV?

A hírek szerint set-top boxot épít a Microsoft, ami az Apple TV versenytársa lehet. A kütyü az új Xboxszal együtt érkezne, és inkább az egyszerűbb, casual játékokhoz biztosítana hozzáférést, egyébként a különböző TV-s és filmes szolgáltatások érhetők majd el általa.

A Mikulás hozza a mobilos Vice Cityt

A Rockstar bejelentette, hogy december 6-án válik letölthetővé a Grand Theft Auto: Vice City okostelefonokra és tabletekre átírt változata, ezzel együtt megkaptuk a támogatott eszközök listáját is. A klasszikus idén ünnepli a tizedik születésnapját, ennek apropóján érkezik a mobilos verzió.

Battlefield 3: Aftermath - részletek a pályákról

A DICE vezető designere, Niklas Fegraeus nemrégiben bővebben is beszélt a Battlefield 3 Aftermath DLC-jében szereplő négy térképről. Teheránban földrengés tombol, ám a harcoló feleket ez nem túlzottan zavarja, fordítsuk hát saját javunkra a természeti katasztrófát! Képeink is vannak!

Decemberben érkezik a Resistance Collection

A Sony egyelőre az amerikai premier dátumát erősítette meg, ám a nyakunkat tennénk rá, hogy az európai megjelenés sem várat sokat magára. Az Insomniac Games FPS-sorozatának mindhárom része helyet kap a csomagban, s ezúttal a pontos DLC-felhozatallal is tisztában lettünk.