Hírarchívum - 2012. december

Tanulmányoznák az erőszakos videojátékokat

A connecticuti lövöldözés nyomán folytatódik a videojátékok meghurcolása, egy amerikai törvényjavaslat szerint meg kellene vizsgálni, hogyan befolyásolják az erőszakos játékok a gyerekek viselkedését.

Teaseren a Battlefield 3: End Game

A tegnapi infómorzsák után következzen az első teaser a Battlefield 3 új kiegészítőjéről. A rövid videó az End Game egyik legérdekesebb újdonságát, a motorozást mutatja be.

Dead or Alive 5 Plus - képek és részletek

A Team Ninja jó szokásához híven folytatja a korábbi sikercímei PS Vitára történő portolását. A Plus alcímen futó változatban belső nézetben is bunyózhatunk, most az is kiderült, hogyan.

Úton a Ghost Recon: Future Soldier folytatása?

Úgy tűnik, hogy javában készül a Ghost Recon: Future Soldier folytatása, legalábbis a szemfüles rajongók szerint a Ubisoft Kievnek köze lehet egy "GRFS: Next" című projekthez.

Videón a Borderlands 2 Sir Hammerlock DLC-je

A Gearbox Software végre felfedte a Borderlands 2 Sir Hammerlock Big Game Hunt kiegészítőjének megjelenési dátumát, miközben egy új előzetest is mellékelt. 2013 első negyedévében a szinthatárt is kitolják.

Nyitott világú játék lesz a Disney Infinity?

Masszív szivárogtatásba kezdett a Polygon magazin. Nagyon is esélyes, hogy a januárban lelepleződő Disney Infinty egy sandbox cím lesz, melyben járműveket vezethetünk és lövöldözhetünk is.

Vadonatúj traileren a Van Helsing-játék

A magyar Neocore Games friss előzetessel kedveskedett nekünk a The Incredible Adventures of Van Helsing-ről. A legendás szörnyvadász ezúttal a gótikus vadonban tesz egy groteszk kirándulást. Egyre jobban tetszik az anyag.

Megvan az új Star Trek-játék dátuma

A tavasszal érkező új Star Trek-mozifilm mellé természetesen videojáték is dukál majd. Az adaptációt a Namco Bandai adja ki, míg a fejlesztésért a Digital Extremes felel. Még jó is kisülhet belőle. Kíváncsi vagy a borítójára?

Crysis 3 - akció a sínek mentén

Nyissuk a világ utolsó napját a Crysis 3 legújabb játékmenet-felvételével. Psycho és Prophet együtt tisztítják meg New York egykori vasútállomását. A Ceph erői hatalmas ellenállást képviselnek, a nyakig érő fűben viszont elbújhatunk.

Összejött a pénz Peter Molyneux új játékára

Neccesen, de összegyűlt a Populous szellemi utódjának tartott Project GODUS lefejlesztéséhez szükséges pénzmag, még 25 órája van a közösségnek arra, hogy a továbbiakra kitűzött célokra teljesítse.