Hírarchívum - 2012. december

Visszatért a Black Isle Studios

Már a nyáron hallottuk hírét, de a formális bemutatkozásra csak most került sor: néhány év pihenő után visszatért a szerepjátékairól ismert Black Isle Studios, és már készül az új játéka.

Battlefield 3: End Game - az első részletek

Befutottak az első információk a Battlefield 3 legújabb kiegészítőjéről, az End Game-ről. A hivatalos fact sheet szerint hangsúly a sebességen lesz, ennek jegyében megjelennek a terepmotorok is.

Teaser traileren az Elite: Dangerous

A különböző gameplay-felvételek után végre vágott kedvcsinálót is kaptunk az új Elite-ből, az egyperces teaser pedig teljesíti is a feladatát: már most űrhajóba pattannánk, hogy csencselni kezdjünk a galaxisban.

Megérkezett az új Humble Bundle

A THQ játékai után újfent a független fejlesztőké a terep, befutott a hetedik Humble Bundle. A csomaghoz alapjáraton négy játék és egy film jár, adott összegen felül pedig további két program is a tiéd lehet.

Befutott a Lightning Returns első trailere

Minden jel szerint a Lightning Returns: Final Fantasy XIII lesz az RPG-trilógia utolsó része. Az elvárások nagyok, főleg a középszerű XIII-2 után. Hősnőnk szép új ruhában villog az első előzetesben. Szexi!

Plágiummal vádolják a The War Z fejlesztőit

Nem elég, hogy a The War Z-t röviddel a megjelenés után eltávolították a Steam rendszeréből minőségi problémákra hivatkozva, úgy látszik, a fejlesztők több zombit "kölcsönvettek" a The Walking Deadből.

God Mode - készül a Saber Interactive új játéka

A Timeshift és az Inversion fejlesztői egy kooperatív akcióra kihegyezett letölthető címen szorgoskodnak. A God Mode nem nélkülözi a humort sem, hőseink ugyan az istenek leszármazottai, mégis halandóságra kárhoztak.

Csődeljárás alatt a THQ

Ahogy arra számítani lehetett, a THQ ellen csődeljárás indult. Az elmúlt időszakban nem úgy ment a kiadó szekere, ahogy azt várta, rendre elkeserítő pénzügyi eredményeket mutatott fel. A jövő évi címei azért megjelennek.

Itt a Crysis 3 második csodája

Befutott a Crysis 3 hét csodája-videósorozat következő epizódja, mely "a vadászat" névre hallgat. Ezúttal az íjunk áldásos hatásáról lesz szó, hiszen csendben elintézni az ellenfeleket még mindig remek móka.

Gyengültek a Resident Evil 6 eladásai

Noha ez önmagában nem lenne meglepő tény, a Capcom szerint a gyengülés erőteljesebb a vártnál, részben ezért is kénytelen módosítani az aktuális pénzügyi évre vonatkozó előrejelzésein. Késik a Monster Hunter 4 is.