Hírarchívum - 2012. december

Bejelentésre készülnek a Dungeon Siege fejlesztői

A Gas Powered Games januárban jelenti be a legújabb játékát, legalábbis erre utal a hivatalos weboldalán ketyegő visszaszámláló. Kevesebb, mint huszonhét nap van hátra, de mi lehet az új projekt?

BioShock Infinite - videón az első öt perc

Az Irrational Games újabb gameplay-felvétellel kedveskedett a BioShock Infinite rajongóinak, ezúttal a játék első öt percét vehetjük szemügyre. Spoileres darab persze, az nézze csak meg, akit ez nem zavar!

Blogajánló: Hobbit, karácsony és az év játéka

Az utolsó blogajánló következik karácsony előtt, és talán az éppen ünnep miatt, de az utóbbi időben kicsit kevesebb írás született. Sebaj, azért találtunk olyan posztokat, amik a fogunkra valók!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ettől a héttől tényleg ne várjunk sokat, moziba is csak a Fluor Film miatt érdemes elmenni... A viccet félretéve: masszív pihenésnek nézünk elébe, jóllehet a karácsonyi finis többek számára ajándék-lootolással telik majd.

Jövőre jöhet az első Unreal Engine 4-es játék

A Blacklight: Retribution fejlesztője, a Zombie Studios bejelentette, hogy következő játéka 2013 második negyedévében jelenik meg. A pszichológiai thriller látványáért az Unreal Engine 4 felel majd.

Újabb PS2-es Rockstar-játékok jönnek PSN-re

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivataltól tudjuk, hogy újabb hat, a PS2-es korszakban megjelent Rockstar-játék költözik PlayStation Networkre. Lesz itt Bully és Mindnight Club 2 is.

Total War: Rome II - fejlesztői naplón Karthágó

A Creative Assembly közzétette a Total War: Rome II első fejlesztői naplóját, melyben megismerhetjük Karthágó tündöklését és bukását. A játékban nagy hangsúlyt fektetnek a rómaiak és az észak-afrikaiak konfliktusára.

Az év végéig ingyenes a Kinect Party

A Double Fine kinectes partijátékát december 31-ig ingyen letölthetjük az Xbox Live Marketplace-ről. Mivel Tim Schafer csapata készítette, így borítékolható, hogy humorból sem lesz hiány.

Januárban lelepleződik a Disney Infinity

Néhány amerikai magazin díszes meghívott kapott a Disney Interactive-tól, ami egy januári partira szól. Minden jel szerint Hollywoodban a cég felfedi a titokzatos Disney Infinityt. Tippünk szerint egy Skylanders-klónról van szó.

12 percig mozog a Metro: Last Light

A VG247 magazin jóvoltából hosszabban is betekintést nyertünk a 4A Games posztapokaliptikus shooterébe. Kirándulást teszünk az elárasztott metróvárosba, Velencébe, és lopakodunk is egy sort. Brutális!