Hírarchívum - 2012. február

Saints Row: The Third - új DLC érkezik

A héten tölthetjük le a őrült gengszterjáték, a Saints Row: The Third soron következő letölthető tartalmát, mely a Gangstas in Space névre hallgat. Nem lepünk meg senkit, ha elmondjuk: jönnek az idegenek és valamilyen formában meglátogathatjuk a világűrt is.

Új SSX-kedvcsinálók, holnap jön a demó

Az biztos, hogy az EA Sports nem méri szűk marokkal a snowboardos címe friss látnivalóit, sőt egy napra több előzetes is jut - jelen esetben öt darab. Megfordulunk az Antarktiszon, a Sziklás-hegységen és Új-Zélandon is - Travis Rice több tippet ad a leendő deszkásoknak. A demó is itt van már!

Kézközelben a Frictional Games új játéka?

Minden jel szerint A Machine for Pigs címre hallgat az Amnesia: Dark Descent fejlesztőinek új projektje, melyet a szép sikereket elért Dear Esther készítőivel közösen hoznak össze. A mottó szerint a világ egy gép, a gép pedig egy disznó. Hogy ez pontosan mit is jelent, még nem tudni.

Euro Truck Simulator 2 - új információk és tervek

A kamionszimulátorairól elhíresült SCS Software történetének legnagyobb projektjébe kezdett bele pár éve az Euro Truck Simulator 2-vel, mely fejlesztése a jelek szerint nagyon jól halad. Ezt bizonyítja, hogy már a biztosan tartható megjelenési dátumot is közölték, mely 2012 augusztusának első hete.

Mass Effect 3 - szerezd vissza a Földet

Filmes trailerrel bővült a Mass Effect 3 előzetesáradata, jelen képsorokat a The Walking Dead tegnap esti epizódjának szünetében vetítették le a TV-ben. Ez a teljes film, melyet a múlt héten a BioWare volt olyan kedves teaserelni nekünk. Hangulatból ötös.

Új Guiness-rekord: a legtöbb játékbeli házasság

Újabb idióta Guiness-rekord született, ezúttal a Trion Worlds munkatársait kell megverni az ötletért. A Rift fejlesztői Valentin-napon állították be az új világrekordot, eszerint az MMORPG-ben született a legtöbb játékbeli házasság. A kísérletben résztvevők remélhetőleg nem felejtettek el fotókat készíteni a jeles eseményről.

Bobby Kotick a Coca-Cola igazgatótanácsában

Üzleti jellegű hír, abból is az érdekesebb: Robert Kotick a napokban csatlakozott a The Coca-Cola Company igazgatótanácsához. Új pozíciója természetesen nem érinti az Activision Blizzardnál folytatott munkásságát, továbbra is elnök-vezérigazgató marad a kiadónál.

Így néz ki a Minecraft LEGO-változata

Az elképzelést tettek követték, a LEGO hivatalosan is bemutatta az első LEGO Minecraft szettet, amit 35 dollárért lehet előrendelni az interneten. A csomagról befutottak az első fotók, sőt a Mojang is készített hozzá egy előzetest a tőle már megszokott vicces(kedő) stílusban.

Úton az első kinectes Dragon Ball Z-játék?

Úgy tűnik, hamarosan lehet üvöltözni és hadonászni az Xbox 360 előtt, hogy "Kamehameha", ugyanis a hírek szerint a Namco Bandai éppen azon fáradozik, hogy a népszerű Dragon Ball Z-sorozatot átültesse a Microsoft mozgásérzékelős, hangvezérlős kamerájára.

Az első képeken a Chucky: The Video Game

A nyolcvanas évek végén indult a Child's Play című horrorfilmek áradata, nálunk Gyerekjáték címmel futott a gonosz játékbaba, Chucky vérgőzös kalandja. A TikGames elhozza nekünk a játékadaptációt Chucky: The Video Game címmel, az első látnivalók már befutottak.