Hírarchívum - 2012. február

Lollipop Chainsaw - a pomponlány és a metál

Japán nyelvű előzetessel örvendezteti meg a rajongókat a Lollipop Chainsaw, melyből több alapvetés is kiderül: a punkzene nem halott, metál-vikingekre szükség van, továbbá baromi szórakoztató az előhalottakkal előadott kosárlabda és az aratókombájn, mint fegyver szerepeltetése.

Késik egy keveset a The Secret World

Legalábbis ahhoz képest keveset, hogy eddig mennyit vártunk rá. A Funcom legújabb MMORPG-je az eredeti tervek szerint áprilisban startolt volna el, a fejlesztők azonban a minap bejelentették, hogy június előtt nem vághatunk neki a kalandoknak, hacsak nem bétateszterek vagyunk.

Vadiúj teaseren a The Witcher 2: Enhanced Edition

A CD Projekt örömmel adta a tisztelt nagyérdemű tudtára, hogy a The Witcher 2 PC-s verziójából egészen pontosan 1.110.055 darab talált gazdára, ami igazán szép eredmény. A siker kiteljesedhet az xboxos verzió megjelenésével, amelyből most egy új teaserrel szolgálhatunk.

Black Ops 2 - megbékél a sajtó és az Activision

Mint ismeretes, a múlt héten összeakasztotta a bajuszt az Activision francia részlege és számos játékmagazin, miután az utóbbiak leközölték a Call of Duty: Black Ops 2-re utaló szóbeszédeket. A felek, úgy látszik, megbékéltek, a kiadó tagadja, hogy feketelistára tett volna bárkit is.

Tegra 3-as kütyükön is fut majd a Borderlands 2?

A hírek szerint a Borderlands 2 nemcsak PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg, hanem egy jóval meglepőbb platformon is elfut majd a játék: úgy hírlik, a Gearbox a Tegra 3-at használó androidos eszközökre is optimalizálta az új Borderlands-epizódot, ami így a legmenőbb tabletes címmé válhat.

Asura's Wrath - itt launch trailer, képek a DLC-ből

A tengerentúlon már megjelent a Capcom legújabb őrült akciójátéka, így befutott a launch trailer is. Mint ismeretes, a kiadó "letölthető tartalmak széles tárházával" támogatja majd az Asura's Wrath-t, az első fecske teljesen anime-stílust varázsol a külcsínnek, és megkapjuk Ryu-t is a Street Fighter IV-ből.

Saját Kinecten dolgozik a Sony?

Tekintsünk el a hír potenciális vitaindító értékétől, miszerint ki majmol kit a videojáték-iparban, a jelek szerint azonban úgy fest a helyzet, a Sony beleásta magát a Kinect-szerű kamerák technológiájába. Bár a szabadalmak alapvetően nem jelentenek semmit, nem kizárt, hogy az új PS Eye van készülőben.

Mass Effect 3 - jön a From Ashes DLC, új trailer

A BioWare megerősítette, hogy az alapjáték megjelenése napján már elérhető lesz a Mass Effect 3 első letölthető tartalma, mely a From Ashes névre hallgat, a gyűjtői kiadás és a PC-s Digital Deluxe Edition tulajdonosai ingyen megkapják majd. Ezen felül érkezett egy bővített előzetes is.

Hitman Absolution - bemutatkozik Diana Burnwood

Diana Burnwood az egyedüli ember volt, akiben a 47-es ügynök megbízott, tőle kapott minden információt a merényleteket illetően, noha az arcát nem sokat láttuk. A Hitman Absolutionben viszont fordul a kocka, és maga is a tar bérgyilkos célpontjává válik, ahogy a játék legújabb traileréből is kiderül.

Június végén érkezik a Spec Ops: The Line

A 2K Games végre közölte a Spec Ops: The Line megjelenési dátumát, ha minden jól megy, és nem csúszik többet a játék, akkor már június végén hozzájuthatunk a shooterhez. Mellesleg új trailer is érkezett, ez utóbbi az előrendelőknek járó többjátékos extrákat mutatja be.