Hírarchívum - 2012. március

Leállhat a Prey 2 fejlesztése is?

A mai másik "talán" hírünk egyelőre szintén meg nem erősített forrásból érkezik. Ezek szerint a Bethesda a jövő héten fogja bejelenteni, hogy leállítja a Prey 2 fejlesztését. Ami megmagyarázná, miért nem hallottunk semmit a játékkal kapcsolatban a bejelentése óta.

Már készül az ötödik WoW-kiegészítő

A World of Warcraft negyedik kiegészítője, a Mists of Pandaria még idén megjelenik, amit megerősít a tény, hogy az Annual Passt vásárlók egy részének már két napja elkezdődött a bétateszt. Paul Sams azonban megerősítette, hogy további kiegészítők várhatóak a jövőben.

Bezárhatja kapuit a Zipper Interactive

Egyelőre hivatalos megerősítés nincs, de több forrás is úgy tudja, hogy a Sony olyan mértékű elbocsátásokat hajtott végre a Zipper Interactive-nál, hogy a stúdió működése gyakorlatilag hamarosan leáll. A csapat a SOCOM-sorozatról volt ismert elsősorban, de ők csinálták a MAG című FPS-t is.

HWSW: Rajzolós játékot vett a Zynga

A Zynga megvásárolja az OMGPOP nevű céget, amivel a Facebook játékairól híres fejlesztő portifoliójába bekerül a hatalmas sikerű Draw Something rajzolós játék. A Draw Something a Facebook mellett elérhető Androidon és iOS-en is - olvasható nagytestvérünk, a HWSW hasábjain.

Traileren az új Ghost Recon kooperatív módja

Hangulatos előzetes érkezett a Ghost Recon: Future Soldierből, a háromperces szösszenet a játék kooperatív módját mutatja be. A co-op remekül fest, itt aztán szükség lesz a játékostársak együttműködésére, hiszen nem egyszer olyan küldetést kapunk, amikor megengedhetetlen, hogy felfigyeljen ránk az ellenség.

The Witcher 2: Enhanced Edition - az átvezetőkről

Megérkezett a The Witcher 2 bővített, illetve xboxos kiadásának legújabb fejlesztői naplója, amiben a drága készítők a játék új átvezető videóiról osztják meg a gondolataikat. Természetesen a korábban már látott intro is szóba kerül, amihez persze megváltozatott outro is dukál majd...

Megjelenés előtti trailert kapott az új Ridge Racer

Megkockáztatjuk, hogy jó lóra tett a Namco Bandai a FlatOut-játékokat is jegyző Bugbearrel, a Ridge Racer Unbounded remekül fest, noha nem lennénk meglepve, ha a hardkór rajongók gondolkodás nélkül replikáznának, hogy "de hát ez nem is Riddzs". Nekünk azért tetszik, itt az új rész launch trailere.

The Secret World - így fejlődsz szintlépés nélkül

Új fejlesztői napló érkezett a norvég Funcom legújabb munkájából, a The Secret Worldből. Az MMORPG nemcsak azért lesz érdekes, mert a témaválasztása meglehetősen elüt a jól megszokott fantasy és sci-fi sémáktól, de maga a játékmenet is sok tekintetben egyedi, ha úgy tetszik, furcsa lesz.

Max Payne 3 - terítéken a géppisztolyok

Folytatódik a Max Payne harmadik részének bemutatósorozata, amiben a játék fegyvereit veszik elő a fejlesztők. A legújabb felvonásban a géppisztolyok kapták a főszerepet, amikkel távoli célpontokkal szemben nehezen leszünk hatékonyak, de legalább közelre halálosak lehetünk. Főleg mert kettőt is vihetünk belőlük.

Trials, Minecraft 360 és Fable dátumok érkeztek

Április közepén rajtol el az Xbox Live Arcade következő kiemelt játéksorozata Arcade Next néven, április 18. után minden héten kapunk egy kiválónak mondott letölthető címet. A felhozatal első résztvevője a Trials Evolution lesz, őt a Bloodforge, a Fable: Heroes és végül a Minecraft 360 követi.