Hírarchívum - 2012. március

Assassin's Creed III - Connor talpig fegyverben

Fontos, hogy egy orgyilkos hordjon magával megfelelő fegyverzetet minden eshetőség megoldására, és láthatóan az ACIII főhőse, a félig angol, félig indián Connor komolyan vette a dolgot. Ugyanis gyakorlatilag nincs olyan testrésze, amiről ne lógna valamilyen gyilkos szerszám.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetek pörgése után kicsit meg lehet pihenni, ez a néhány nap sokkal kevésbé lesz húzósabb, mint a korábbiak. Lesz azért egy-két érdekes megjelenés, de azért ezektől senki nem fogja hanyatt vágni magát. A Ridge Racer Unboundeddel mindenképpen teszünk majd egy próbát!

Assassin's Creed III - a különleges kiadások

A minap bemutatkoztak az Assassin's Creed III különleges kiadásai, a standard kiszerelésen kívül három másik csomagot vásárolhatnak majd meg a játékosok. A legdurvább a beszédes Freedom Edition nevet kapta, a "közepes" pakk pedig Join or Die Edition címen fog futni.

Traileren az Xbox Live Arcade Next felhozatala

Trials Evolution, Bloodforge, Fable: Heroes és Minecraft - ez a négy játék zárja a tavaszt az Xbox Live-on, és annyi már most biztos, hogy mindenki talál majd fogára való anyagot. A Microsoft a minap kiadott egy trailert az Arcade Next felhozataláról, csekkoljátok le az új címeket mozgásban is!

Itt a Kinect Star Wars launch trailere

Ha a fater a melóhelyen képzeli azt, hogy ő Yoda mester, Te pedig a gördeszkán ülve játszod azt, hogy fogatversenyen vívsz vérre menő harcot Sebulbával, akkor a Kinect Star Wars a Neked való játék - legalábbis az új launch trailer szerint, ami a jövő megjelenést hivatott beharangozni.

Késik a Silent Hill: Book of Memories

Mégsem jelenik meg márciusban a PlayStation Vita-exkluzív Silent Hill: Book of Memories. Egyelőre nem tudni, hogy miért és meddig csúszik a játék boltokba kerülése, de a játéküzletek által megszellőztetett késést mostanra a programot kiadó Konami is megerősítette. Nincs mit tenni, türelemmel várunk.

Assassin's Creed III - mit tud a Wii U-verzió?

Ma már a második szivárgással van dolgunk a Wii U kapcsán, a Darksiders 2 beszédes fejlesztőinek érdekességei mellett az is kiderült, hogy az Assassin's Creed III milyen extrákkal várja a rajongókat a Nintendo konzolján. Annyi már most biztos, hogy az új kontroller fokozza majd a játékélményt.

Angry Birds Space - három nap alatt tízmillió

Alig jelent meg az Angry Birds Space, a legnagyobb alkalmazásboltokban máris átvette a vezetést a dühös madarak legújabb, űrbéli kalandja. Közben ellentmondásos hírek láttak napvilágot arról, hogy a program megjelenhet-e Windows Phone 7-re - most éppen úgy néz ki, igen.

Grand Theft Auto V - folytatódik a pletykazuhatag

Tetemes mennyiségű, egyelőre meg nem erősített információ érkezett a Grand Theft Auto V-tel kapcsolatban. A hírek szerint kirúgott alkalmazott mesélt a barátjának, aki aztán az egészet felpakolta az internetre. Egyelőre tessék egy csipet sóval kezelni a dolgot.

Pletyka: Xbox Lite az Xbox 720 előtt?

Nem indulhat a hét egy kis next-gen pletyka nélkül, bár hozzá kell tenni, hogy jelen szóbeszédünk alanya igazából nem is next-gen. A Microsoft információkat rendszeresen szivárogtató MS Nerd szerint a cég egy olcsó Xboxot szeretne kihozni a következő generációs masina előtt.