Hírarchívum - 2012. március

Új képeken az Assassin's Creed 3

A tervezett időpont előtt újabb screenshotok láttak napvilágot az Assassin's Creed 3-ból. A dolog azért érdekes, mivel az embargó miatt hírzárlat van a játékkal kapcsolatban. Néhány elszánt diplomatát ez sem akadályozott meg a szivárogtatásban. Az új képek tényleg fantasztikusak.

Áprilisban rendezik meg a PlayIT játékkiállítást

Idén is megrendezik a Budapest GameShow utódját, a PlayIT-et! A játékkiállításra és vásárra a jövő hónap elején kerül sor a Millenárison, ahol kipróbálhatjátok a legújabb játékokat, nyereményjátékokon vehettek részt, és akár rohamosztagosokat is fotózhattok a Star Warsból!

Élen nyitott itthon a Mass Effect 3

Magyarországon is tarolt a Mass Effect harmadik része, a BioWare sok vitát kiváltó remekművére rengetegen voltak kíváncsiak a hazai játékosok közül is. Mögé az új Sims-kiegészítő sorakozott fel - tegyük hozzá, szinte már hiányoltuk a listáról az Electronic Arts életszimulátorát...

Sniper: Ghost Warrior 2 - erőssége a látvány

A City Interactive kétségtelenül ki szeretne lépni a középszerű kiadók sorából, s ennek érdekében minden eszközt megragad. Példának okáért a Sniper: Ghost Warrior folytatását a CryEngine 3 hajtja majd - legalább vizuális téren nem érheti csorba a mesterlövészes játékot. Lássuk mozgásban!

Ridge Racer Unbounded - így készítünk új pályát

A Namco Bandai várva-várt új arcade autóversenyében nem kényszerülünk arra, hogy csupán a Bugbear által megálmodott vonalvezetéseket toljuk végig. A beépített City Editor segítségével mi magunk is elkészíthetjük álmaink pályáit, amiket aztán megoszthatunk a nagyközönséggel.

Risen 2 - az egykori hajóorvos ma már vudu pap

A Piranha Bytes a Risen 2: Dark Waters újabb karakteréről rántotta le a leplet. A Bones névre keresztelt illető egykor hajóorvos volt, ám társai elárulták és magára hagyták egy szigeten. Végül nem halt meg, hanem az ottani bennszülöttekről eltanulta a vudumágia rejtelmeit. Képeket és trailert kaptunk.

Így készült a Quantic Dream KARA techdemója

KARA bájos leányzó, aranyos pofikával, igéző szemekkel és formás popsival. Kár, hogy csak egy android. Persze ettől még öntudatra ébredhet, mint sok más, bugyuta történetben. Az idei GDC-n mindenkit megdöbbentett, hogy mire képes a PS3. Most megtudhatod hogyan készült a techdemó.

Kinect Star Wars - a Sith nagyurak is ropják

Ha eddig azt hitted, mindent láttál már a Kinect Star Warsból, és köszönöd szépen, de bigott rajongóként nem kérsz belőle, megkérünk, hogy vess rá egy pillantást újra. Lesz itt fogathajtó verseny, fénykardozás és persze az "elmaradhatatlan" táncmód, melyre még a Sithek sem mondhatnak nemet.

Sine Mora - launch trailer és az első 10 perc

Tegnap jelent meg a magyar Digital Reality és a japán Grasshopper Manufacture közös játéka, az oldalnézetes, dieselpunk Sine Mora. Mindig örömteli egy hazai vonatkozású alkotásról beszámolni, így a minimum az, hogy megnézed az új kedvcsinálókat és elgondolkodsz a vásárláson.

Hivatalos az Epic Mickey 2: The Power of Two

Megerősítették az Epic Mickey 2 készültét, ahogyan arra korábban több előjel is utalt. Ismét Warren Spector bábáskodik a játék felett, mely Nintendo Wii mellett Xbox 360-ra és PS3-ra is meg fog jelenni. Tökéletesített játékmenettel és kooperatív móddal nyerheti el a rajongók kegyeit.