Hírarchívum - 2012. március

Grasshopper: jöhet a Shadows of the Damned 2

Bár a Shadows of the Damned jókorát hasalt a kasszáknál, Akira Yamaoka szerint mégis elkészülhet a folytatás, ráadásul az Electronic Arts ismét vállalná a kiadói kötelezettségeket. Persze ez nem hivatalos bejelentés, mégis halvány reménysugár lehet az elmebeteg játék rajongói számára.

Vadiúj címen dolgoznak a Raccoon City fejlesztői

Először fejleszt saját tulajdonú címet a Slant Six Games. A kanadai stúdió éppen a héten dobta piacra legújabb játékát, a Resident Evil: Operation Raccoon Cityt, de máris belevágott a következő projektjébe: a Strata Scavengerről egyelőre csak egy artworkünk van, semmit nem tudunk róla.

Így áll az N7-es páncél a Final Fantasy hősein

A múltkori, kissé késve érkezett screenshot után újabb látnivalókat kaptunk a Final Fantasy XIII-2 legfrissebb DLC-jéből, amiben a méltán népszerű N7-es páncélt öltheti fel magára a játék két hőse a Mass Effectből. Az első trailer mellett befutott egy raklapnyi screenshot is, nézzük meg őket!

Lollipop Chainsaw - erre a buszra felszállnánk

Szereted a tömegközlekedést? Jó, nem feltétlen a BKV-ra gondoltunk, meg az idegeskedésre és a szardíniakonzervszerű nyomorgásra. A nagy víz túlsó felén már öröm a buszozás, mely a házad előtt áll meg, ha suliba mész. Főleg, ha Lollipop Chainsaw-stílusban pimpelték fel.

Epic Mickey 2 - itt a debüt trailer

A hivatalos protokoll szerint már itt is van az Epic Mickey 2: The Power of Two első ingame előzetese a Gametrailers jóvoltából. Mickey egér és Oswald ezúttal kooperatív örömök elé néznek, ugyanakkor megmarad a klasszikus Disney-mesékre jellemző hangulat - immár Xbox 360-on és PS3-on is!

Első látnivalókon a LittleBigPlanet Karting

A Sony és a United Front Games formálisan is bejelentette a LittleBigPlanet Kartingot, miután pár hete már bizonyossá vált, hogy Sackboy és társai önfeledt gokartozással térnek vissza. Az egyedi tartalomgyártás továbbra is megmarad, ahogy a jópofa hangulat is.

11 ok, amiért szükséged van a Prototype 2-re

Az Activision foggal-körömmel szeretne meggyőzni mindenkit arról, hogy a Prototype folytatása bármilyen más játéknál elsőbbséget élvez, s mindenképpen meg kell vásárolnunk azt. Szépen csokorba szedte azokat a kritériumokat, melyek hatására a vásárlás mellett döntesz. Vagy nem.

Csocsószimulátor érkezik PS3-ra és Vitára

A Grip Game tátongó űrt foltoz be a játékvilágban, elvégre legújabb alkotása a való életben is közkedvelt csocsó-, avagy asztali foci-szimulátor lesz. A Foosball 2012 legnagyobb érdekessége mégis az, hogy a vitások és a PS3-asok közösen játszhatnak majd.

Ismét gameplay jeleneten a Darksiders 2

Az Apokalipszis Lovasai közül talán a Halál az, aki tényleg nem viccel. Erről mi is meggyőződhetünk a legújabb, fejlesztői kommentárral megspékelt játékmeneti videóban. Az erőszak nem céltalan: hősünk szerepjátékszerűen fejődik is. Csatoltunk új képeket is a hír mellé.

Anarchy Reigns - mozgásban Bayonetta

Oké, lehet, hogy jobban örültünk volna annak, hogy a titkárnős külsejű végzet asszonya inkább a Bayonetta 2-ben tűnik fel, nem pedig vendégszereplőként az Anarchy Reigns-ben, a rajongók viszont ennek az apró falatnak is örülhetnek - lássuk, miként domborít a leányzó az új szerepében.