Hírarchívum - 2012. április

Take-Two: fél éven belül eltűnik a THQ

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója nem válogatta meg a szavait, mikor a saját cége tevékenységét következetesen a THQ-éhoz hasonlította. Az úriember szerint a THQ-nak fél éve van hátra, utána a kiadó lehúzhatja a rolót. A THQ közleményben mérgelődött egy sort, de érdemben nem védekezett.

Double Dragon: Neon - az első ingame videó

Van, aki szembemegy az árral és teljes vállszélességgel kiáll a retró-műfaj mellett. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Wayforward júliusban elhozza nekünk a Double Dragon: Neont, mely színtiszta beat 'em up élményekkel kecsegtet. Csekkoljátok az első mozgóképet!

Starhawk - vezess és repülj!

Alig egy hónap van hátra a Starhawk megjelenéséig, a bétateszt viszonylag csendben lezajlott a PlayStation Networkön az év elején. A visszajelzések vegyesek, remélhetőleg nem unatkozott a LightBox az elmúlt hetekben. Az új trailer viszont kellően összeszedett.

Lollipop Chainsaw - a véres ruci újra tiszta lesz

Tudjátok, mi az a ZomBeGone? Egy remek hatású mosószer, mely mosás közben minden ruhára fröccsent vért és zombibelsőséget eltávolít. Az élőholtak inváziójakor minden háztartás elengedhetetlen része, Juliet is ilyet használ, de mi azért az intim géljére lennénk kíváncsiak.

The Witcher 2 - ennyit változott a grafika

Szeretnéd tudni, hogy mi a különbség a PC-s és az xboxos The Witcher 2: Enhanced Edition között? A Gamespot egy tanulságos összehasonlító videót tett közzé, mely kiemeli a verziók sajátosságait. Egy év elteltével a látvány változott némileg, de senki sem indul hátrányból.

Vadiúj teaseren a Neverwinter MMO

A PC Games exkluzív renderelt teaserre tette rá a mancsát a készülő Neverwinter MMO-ból, az internetnek hála eme filmecskét most ti is megtekinthetitek. A Forgotten Realms világában játszódó szerepjáték online formában éled újjá a Cryptic Studios jóvoltából. Ráadásul free-to-play lesz.

Ismét szerepjátékot fejleszt Tomasz Gop

A CD Projekt egykori fejese, Tomasz Gop a lengyel játékfejlesztés kiemelkedő tagja. Az ő nevéhez fűződik a The Witcher első két része, ám a második játék PC-s megjelenése után a City Interactive-hoz szerződött. Új munkája ismét szerepjáték lesz, befutottak az első részletek is.

Új trailert kapott a Deadlight

Mit kapunk, ha összeeresztjük a posztapokaliptikus világképet az oldalnézetes platformjátékkal? Természetesen a Deadlightot, mely a nyár folyamán jelenik meg a Tequila Works jóvoltából. A borongós hangulatú címből most egy új előzetes futott be. Kötelező?

Spec Ops: The Line - dubajozás felsőfokon

A Yager és a 2K külső nézetes akciójátékának történetébe tekinthetünk bele egy új trailer keretében. Dubaj már nem a luxusprostijairól és gazdagságáról híres, sokkal inkább a kietlen pusztaságairól és homokviharairól. A hazai celebvilág női tagjait hiába is keresnénk itt.

A BioWare tovább finomítja a Mass Effect 3 végét

Tessék, itt van! A felháborodott rajongók nyomására a kanadai brigád hivatalosan is bejelentette a Mass Effect 3: Extended Cut nevű ingyenes DLC-t, mely további befejezéseket ad a szerepjáték végéhez. Szükség volt erre? Erősen vitatott téma, de tény, hogy a morgolódók megnyugodhatnak!