Hírarchívum - 2012. május

Project Copernicus képek, bajban a fejlesztők

A Kingdoms of Amalur fejlesztője - nagy valószínűséggel - végleg lehúzza a rolót. Nem sikerült a pénzügyi nehézségeiket megoldani, így a készülő MMO-juk, a Project Copernicus sem láthatja meg a napvilágot. Pedig az első képek most futottak be a játékból. Nagy kár.

Arkham City - így készült Joker szinkronja

Habár a Rocksteady már tavaly év végén learatta a babérokat a Batman: Arkham City-vel, a Game of the Year kiadás megjelenése kapcsán ismét a kulisszák mögé pillanthatunk. Ezúttal a szinkronmunkálatokról lesz szó, melyben a zseniális Mark Hamill brillírozik.

E3 2012: A cloud gaming felé kacsintgat a Sony?

Alighanem az E3 egyik legérdekesebb és talán legmeghatározóbb bejelentése lehet, ha a Sony a pletykáknak megfelelően bejelenti együttműködését valamelyik cloud gaming szolgáltatóval. Egyes források szerint a Gaikai vagy az OnLive lehet a kiszemelt partner.

Megjelent az új Ghost Recon - a launch trailer

A minap sok-sok év várakozás után végre Európában és így Magyarországon is boltokba került a Ghost Recon: Future Soldier PS3-as és Xbox 360-as változata, amit a Ubisoft egy launch trailerrel ünnepel. Az előzetes bemutatja a játék minden zegét-zugát, még az okostelefonos alkalmazás is előkerül.

Mass Effect 3 - hivatalos a Rebellion pakk

Igazak voltak a Sony Hong Kong által korábban megszellőztetett infók, a BioWare a minap hivatalosan is bejelentette a Rebellion Pack névre hallgató multiplayer DLC-t. A csomag ingyenes lesz, május végén érkezik - előtte az új N7 event keretein belül bizonyíthatnak a játékosok.

The Cave - bemutatkozik Ron Gilbert új alkotása

Letölthető játékon dolgozik a Monkey Island egyik atyaúristene, Ron Gilbert, aki egy ideje a Monkey Island másik atyaúristenének, Tim Schafernek a cégével dolgozik együtt. A The Cave látványvilága lenyűgöző, és ha minden igaz, a játékmenet is izgalmas lesz - még ha nem is formabontó.

Sniper: Ghost Warrior 2 - irány Szarajevó!

Nagyon kíváncsiak vagyunk már a Sniper: Ghost Warrior folytatására, elvégre a City Interactive mindent megpróbál úgy csinálni, mint a nagyok: még két új engine-t is beújított, hogy azután fellengzősen a CryEngine 3-at válassza a játék futtatására. A látvány most új előzetesen csodálható meg.

Befutott a DARK első teaser videója

Május első napjaiban mutatkozott be a Realmforge új akció-szerepjátéka, amiben egy Eric Bane nevű vámpírt irányíthatunk és fejleszthetünk majd. A DARK-ból korábban már láttunk képeket, most végre az első mozgókép is megérkezett róla: a teaser alig egyperces, de a hangulatot meg tudja alapozni!

KickBeat - magyar fejlesztésű ritmusjáték Vitára

Új címet fejleszt a PlayStation Vitára a Zen Studios, méghozzá nem is flippert: a KickBeat egy ritmusjáték lesz, ahol a stílus többi képviselőjével ellentétben nem nyilakra és jelzésekre kell megnyomnunk a megfelelő gombokat, hanem egy-egy bunyó során, az ellenfelek mozgását kell figyelnünk.

Ilyen lesz a Far Cry 3 gyűjtői kiadása

Közel két óra extra játékidőt és egy vicces Vaas-bábút is ígér a Far Cry 3 gyűjtői kiadása, ami stílszerűen az Insane Edition elnevezést kapta. A Far Cry 3 totálisan az őrültségre (illetve a tudatmódosítókra) van kihegyezve, ez érződik a Ubisoft kommunikációján is.