Hírarchívum - 2012. szeptember

TGS 2012: Rekord látogatószám született

A múlt heti Tokyo Game Show minden korábbi rekordot megdöntött, az idei volt a rendezvény eddigi legsikeresebb éve - tudtuk meg a hepajt szervező CESA-tól. A játékkiállítást 223 753 látogató tisztelte meg a jelenlétével, a bemutatott játékok 70 százaléka mobilos és tabletes címek voltak.

FIFA 13 - fejlesztői napló a kommentárról

Az EA Sports külön fejtágítást szentelt a játékban hallható új és jobb kommentárnak. Bár a jelen darab az angol narrátorok munkáját mutatja be, hasonló ütemben javult a magyar Hajdú B. Istvánnal és Faragó Richárddal felvértezett szakmai eszmecsere. Mintha tényleg egy TV-közvetítést néznénk.

PES 2013 - tölthető a második PC-s demó

A Konami nem is időzíthette volna máskorra a Pro Evolution Soccer 2013 legújabb demójának megjelenését, hiszen a nagy rivális FIFA 13 éppen a napokban landol a boltok polcain. A második kipróbálható változatban még több csapatot irányíthatunk, akár Training módban is.

Hóemberépítés az Assassin's Creed III-képeken

Friss screenshotok landoltak ma reggel az Assassin's Creed III nagygépes és kézikonzolos változatából, a Liberationből. A vadon és a városi élet mindennapjai elevenednek meg előttünk, miközben Connor és Aveline az ellenségeiket kényszerítik térde. Álmélkodjunk el a részleteken!

The War Z - mozgásban a zombikeringő

Vadiúj gameplay felvétel landolt ma este a jelenleg alfastátuszban leledző zombis MMO-ból. A The War Z-ben a fiktív Colorado államban járunk, s megpróbáljuk túlélni a világvége utáni állapotokat. A videóban betekintést nyerhetünk a fegyverek viselkedésébe, s néhány élőholtba is belebotlunk.

Real Racing 3 - fejlesztői napló érkezett

Az iPhone 5 bejelentésével egy időben az EA levetítette a Real Racing 3 demonstrációját, megmutatva az egybegyűlteknek, hogy mit tud ma grafikai szinten egy okostelefon. A melbourne-i székhelyű stúdió több érdekességet oszt meg velünk a munkálatokkal kapcsolatban.

Egyelőre talonban hever a Torchlight MMO

A napokban jelent meg a Runic várva-várt akció-szerepjátéka, a Torchlight II. A rajongók egyöntetű véleménye alapján folytatni kellene a frencsájzt, ám a stúdió vezérigazgatója, Max Schaefer inkább más projekteket helyezett kilátásba. A Torchlight MMO tehát pihenőpályán parkol.

TGS 2012: Earth Defense Force 4 látnivalók

Immáron negyedjére vesszük fel a kesztyűt a Földet megszálló idegenekkel, a 2013-ban érkező fejezet folytatja a hagyományokat - igaz, a lehetőségeink némileg kibővültek. Taktikai és szerepjátékelemekkel megspékelt akciójátékkal lesz dolgunk, lássuk a kedvcsinálókat!

Megvan a Sly Cooper: Thieves in Time dátuma

Nagy visszatérőnek számít a Sly Cooper-széria, hiszen nyolc év után új fejezettel bővül a kémkedős játék. A Sucker Punchtól ezúttal a Sanzaru Games veszi át a gyeplőt, ők készítik a Thieves in Time-ot, mely a jelek szerint hű marad a sorozat szellemiségéhez. Márciusban már többet tudunk.

TGS 2012: Soul Sacrifice prezentáció

Tizenöt percen át élvezhetjük a Soul Sacrifice-t, amely Keiji Inafune másik nagy dobása lesz a Ninja Gaiden Z mellett. A PlayStation Vita egyik legambiciózusabb akciójátékban minden egy démoni könyv körül forog. A kötet lapjai megelevenednek, és groteszk szörnyetegek lepik el a világot.