Hírarchívum - 2012. szeptember

Blogajánló: az írásaitok közül szemezgetünk

Új rovatunkban átnézzük az elmúlt időszak blogtermését, majd kiválogatjuk közülük a legérdekesebbeket. Talán nem mindegyik kötődik éppen a videojátékokhoz, de mindenképpen olyan anyagokról van szó, ami érdekelheti a gamert - nézzük, mit írtatok a múlt héten!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!

Újabb részletek a Project Eternityről

Az Obsidian Entertainment a nosztalgiázók kedvében szeretne járni a Project Eternityvel, amely lassan eléri a 2 millió dollár összértékű rajongói támogatást a Kickstarteren. A fejlesztők ennek örömére számos új információval örvendeztettek meg bennünket, érintve a nem harci képességeket is.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Akad némi változás a legfrissebb játékeladási toplistán, de azért nem hökkentünk meg a végeredményen. A pálmát még mindig az új Sims-kiegészítő viszi, szépen rajtolt a Battlefield 3-féle Premium Edition, miközben az újonc NHL 13 éppen kiszorult a legjobb tíz közül, és a tizenharmadik lett.

Régiózáras lesz a Nintendo Wii U

A legfrissebb Famitsu magazinban reppentek fel a hírek arról, hogy a Wii U-s játékok régiózárral lesznek ellátva. A szóbeszédeket a Nintendo is megerősítette, így lemondhatunk arról, hogy esetleg Japánból importált szoftverekkel nyomuljunk a masinán. Ínyencek számára ez felér egy harakirivel.

Mozgásban a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3

Nyugodtan hívhatjuk a Namco Bandai aranytojást tojó tyúkjának a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm-szériát, a sorozat előző darabjai szépen fogytak, így elhárult minden akadály a harmadik rész elől. A CyberConnect2 most egy vadonatúj előzetessel kedveskedett a virtuális nindzsáknak.

Úton az Ecco the Dolphin folytatása?

A Mega Drive klasszikus játéka, s a nem mellesleg magyar fejlesztésű Ecco the Dolphin megérett az újjászületésre. Legalábbis a széria atyja, Ed Annunziata nemrégiben erre utalt a Twitter-csatornáján, s a Sega döntéshozóival már megindultak a tárgyalások. Hurrá!

Még egy trailer a Mists of Pandariához

Elérhető közelségbe került a World of Warcraft negyedik expanziója, a Mists of Pandaria, amely holnap jelenik meg a boltok polcain. Az esti launch partyn ott lesztek? A Blizzard ezúttal egy hétperces trailert tett közzé - nézzük meg közelebbről a kiegészítő által hozott tartalmi frissítéseket!

Ház az erdő mélyén-DLC a Left 4 Dead 2-höz?

A Valve zseniális kooperatív zombihentjének támogatása a jövőben sem szűnt volna meg - a legújabb híresztelések alapján a The Cabin in the Woods rendezője, Drew Goddard egy olyan DLC-t tervezett a játékhoz, mely a nagysikerű horrorfilmje alapján készült. Az ötlet nem valósult meg.

Guild Wars 2 - választ kapsz a kérdéseidre

Szépen fogy a Guild Wars 2 - főleg, hogy már újra lehet kapni a boltokban. Biztosan vannak még olyanok, akik hezitálnak a vásárláson, az ArenaNet most szeretné megkönnyíteni a dolgukat. "Mi fán terem a Guld Wars 2" - erre a kérdésre kapjuk meg a kimerítő választ egy trailer keretében.