Hírarchívum - 2012. szeptember

Dishonored - Dunwall meséi, első rész

Webes animációs sorozat indult, amely a Dishonored világában játszódik. Ez egy remek lehetőség arra, hogy megismerjük a steampunk univerzum hátterét, s azt, hogy milyen titkok lappanganak a bálnavadászatból élő Dunwallban. Sötét és kegyetlen disztópiával állunk szemben.

Megvan a Wonderbook megjelenési dátuma

J.K. Rowling Varázskönyvének elsősorban a gyermekek és a vérbeli Harry Potter-rajongók örülnek majd. A szoftver mellé egy szép képeskönyv jár, s a PS Move segítségével elsajátíthatjuk a mágia tudományát, miközben a hókuszpókuszok az Eye kamera segítségével visszaköszönnek a TV képernyőjén.

Dead Space 3 - tizenhét perc vérontás

A Visceral Games egy delejes játékmenet-felvétellel jelentkezett a Dead Space 3-ból. A készítők hangmérnöke és kreatív igazgatója ecseteli nekünk a játék jellegzetességeit, mialatt Isaac Clark éppen az Eudora névre hallgató misszióban igyekszik összemorzsolni a heréit. Van merszed hozzá?

TGS 2012: Ropogós Resident Evil 6-előzetes

A múltheti Tokyo Game Show alkalmával már kaptunk egy trailert a Resident Evil 6-ból, ám a Capcom volt olyan kedves, és tegnap pár új jelenetet tartalmazó alternatív kedvcsinálót is közzétett. A rajongóknak sem kell több, bizonyára kockáról-kockára ki fogják elemezni az újdonságokat.

Fable: The Journey - a mágia előtt és után

A Lionhead Studios és a Microsoft új előzetessel kedveskedett nekünk a két hét múlva megjelenő Fable: The Journeyből. Ezúttal néhány játékos osztja meg a véleményét a kinectes címről, s ha a dicsérő szavak mögött nincs kenőpénz, akkor joggal bizakodhatunk, hogy a mellékág ütős lesz.

Splinter Cell: Blacklist - válogatott módszerek

Vadiúj trailer landolt nálunk a Splinter Cell: Blacklistből, amely bemutatja azokat a különböző módszereket, amiket Sam Fisher alkalmazhat küldetései során. Egyébként ötféle szabadságot kínál a játék, ebből négyet ecsetel a videó. Az utolsó az előző négy védelmét szolgálja. Ütős lesz!

Befutott a Far Cry 3 gépigénye

A Ubisoft végre közölte a sikervárományos sandbox FPS-ének részletes rendszerkövetelményeit - külön kitérve a minimum, az ajánlott és maximális látványt mozgató konfigurációkra. A Far Cry 3 bitang jól néz ki, s ennek tükrében senki ne várjon meglepetésre. Indulhat a gépfejlesztés?

Képeken a Call of Duty: Black Ops 2 zombimódja

A Treyarch a mai nap folyamán rántja le a leplet a Black Ops 2 zombimódjáról, ám az Official Xbox Magazine elébe ment a dolgoknak, és két screenshotot tett közzé a várva-várt mókából. A képek túl sok konkrétumot nem árulnak el, csupán annyit, hogy ellenfeleink rusnyák, és világít a szemük.

NFS: Most Wanted - hajsza úton-útfélen

Friss előzetest kaptunk a Need for Speed: Most Wantedből, mely a beszédes "Get Wanted" címre hallgat. A főszerepben ezúttal a rendőrök lesznek, s mivel a hivatásunk nem más, mint illegális autóversenyző, így rendszerint menekülnünk kell a pandúrok elől. Adrenalin reggelire.

Visszatér a 3D Realms-féle Earth No More

Hosszas csend után újra hallatott magáról az Earth No More. A 3D Realms posztapokaliptikus FPS-éről gyakorlatilag azóta nem hallottunk, mióta kiélesedett a Duke Nukem Forever-botrány - úgy látszik, Scott Miller és a csapat mostanra szedte össze magát, hogy megvalósítsa a projektet.