Hírarchívum - 2013. október

Call of Duty: Ghosts - hivatalosak az idegenek

Az Infinity Ward hivatalosan is leleplezte a Call of Duty: Ghosts vadonatúj Extinction módját, a szűkszavú bejelentés mellett az első trailert is közzétette az idegeneket felvonultató játékfajtából.

Blogajánló: GTA, foci, zombik és flashjátékok

Két hét kihagyással, újból itt van a blogajánló, hogy az elmúlt időszak blogjai közül rámutassunk azokra, amiket vétek lenne kihagyni. Sokan vannak, így nem is szaporítjuk tovább a szót.

Kinect Sport Rivals - demó az Xbox One startjára

Habár a Kinect Sports Rivals megjelenése jövő év elejére csúszott, a Microsoft nem szeretné, ha mozgásérzékelős sportjáték nélkül maradnának a friss Xbox One-tulajok. Egy próbaverzió érkezik a konzol premierjére.

PlayStation 4-re is megjelenik a Trine 2

A korábbi szóbeszédeknek megfelelően a Frozenbyte megerősítette, hogy a PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a varázslatos platformjátékuk, a Trine 2. Ráadásul ez a verzió 1080p-ben fut, 60 fps mellett.

Ryse: Son of Rome - új trailer és TV-szpot

A Crytek jóvoltából friss előzetest kapott a római korban játszódó akciójáték, melyen a korhű fegyverekről és páncélokról lesz szó. Pluszban itt az új élőszereplős TV-reklám is, mely főhősünk múltját meséli el.

Xbox One - így navigálunk a Kinecttel

Két hét van hátra az Xbox One premierjéig, de a kinectes hangutasítás csínját-bínját még nem prezentálta nekünk a Microsoft. Most ez az idő is eljött, megnézhetjük, hogy miként navigálunk majd a szenzorral a dashboardon.

Assassin's Creed IV - ilyen lesz Geforce GTX-en

Habár az Assassin's Creed IV: Black Flag holnap jelenik meg PS3-on és Xbox 360-on, a PC-s verzióra november 22-ig várnunk kell. Az új videó ez utóbbit prezentálja, mégpedig egy NVIDIA-féle VGA társaságában.

HWSW: Vége az iPhone-csodának Magyarországon

A nyitónap tapasztalatai alapján érezhetően visszaesett az érdeklődés a legújabb generációs iPhone készülékek iránt hazánkban. Az éjfélkor nyitó üzletek előtt jóval kevesebb érdeklődő gyűlt össze mint a korábbi években.

Távozik az új Mortal Kombat-film rendezője

A Mortal Kombat: Legacy felett is bábáskodó Kevin Tancharoen váratlanul kiszállt az új Mortal Kombat-film munkálataiból, egyelőre nem tudni, hogy miért, és hogy ki lesz az utódja.

Killzone: Shadow Fall - még egy kis gameplay

Ha még nem jön ki a füleden a Killzone: Shadow Fall, amiért annyit mutogatja mostanában a sajtó, nézz meg róla még egy gameplay-felvételt: ez tizenöt perc hosszú, igaz, ugyanazt a jelenetet mutatja be többször.