Hírarchívum - 2013. november

Blogajánló: Segasztok, elektrokalandorok!

A fiú boldogan robbant ki az iskola kapuján. Végre péntek, előtte a hétvége, alig kapott házit, így semmi akadálya annak, hogy a barátaival végigjátssza a hétvégét. Nemrég kapott egy új konzolt...

Tényleg jön a LEGO The Hobbit

Alig jelent meg a LEGO Marvel Super Heroes, a Warner Bros. már be is mutatta a következő LEGO-játékot: a Traveller's Tales ezúttal a Hobbit-filmekre veti rá magát - Smaug, reszkess!

Dátumot kapott az Assassin's Creed: Pirates

Úgy tudni, december elején válik letölthetővé az Assassin's Creed IV: Black Flag mobilos spin-off játéka, a Pirates. A cím a tengeri csatákra és felfedezésre koncentrál majd, és Feketeszakáll is visszatér benne.

Vége a FIFA Manager-sorozatnak

Az Electronic Arts leállította a FIFA Manager-sorozatot, a cím dizájnere szerint az erős verseny és a szűk piac tehet mindenről. Értsd: a Football Manager feltörölte a padlót a játékkal.

Brit toplista: berobbant az Xbox One

Alaposan felforgatta a brit játékeladási toplistát az Xbox One, az Xbox One-exkluzív címek és a multiplatform játékok Xbox One-változatai is a legkeresettebb játékok között szerepeltek.

Hivatalos: az Apple-é a PrimeSense

Igazak voltak a hónapok óta keringő pletykák, az Apple megvette a Kinect mögött dolgozó technológiát is kifejlesztő PrimeSense vállalatot. Az még nem világos, hogy mihez kezdene a cég az izraeli csapattal.

Crash Bandicoot - még mindig az Activisionnél

A találgatásokkal ellentétben az Activision nem adta el a Crash Bandicoot-jogokat, azonban a kiadó állítása szerint gőzerővel azon dolgozik, hogy visszahozza a klasszikus címet a köztudatba.

Már készül a Ni No Kuni 2 PlayStation 4-re?

Bennfentes információk szerint már készül a Ni No Kuni: Wrath of the White Witch folytatása PlayStation 4-re. Mivel a hipnotikus zenével és remek animációkkal megáldott JRPG-t remekül fogadták, nincs akadálya a második résznek.

Quantum Break - gonoszként is nyomulhatunk

A Game Informernek adott interjújában a Remedy írója és a kreatív direktora, Sam Lake elhintette, hogy a Quantum Breakben nem csupán jófiú főhőst irányíthatjuk, hanem annak gonosz nemezisét is.

Corrinne Yu elhagyta a Microsoftot

A Halo 4 engine-jéért felelős programozó felmondott a 343 Industries csapatának, s már a Naughty Dog sorait erősíti. A "női Carmacknak" kikiáltott hölgyemény igazi tehetség, játékipari befolyása megkérdőjelezhetetlen.