Hírarchívum - 2013. november

Nem csupán akciójáték a Dying Light

A belső nézetben kivitelezett zombigyilkolás csak egy nagyon ki szelete a Dying Lightnak, a Techland sokkal több élményt ígér a jövőre érkező nyitott világú játékukban. Nem csupán a harcról szól az egész.

Ultra Street Fighter IV - videón a kombók

Az Ultra Street Fighter IV új karaktereinek szuper és ultra kombóit vehetjük most szemügyre, hála a Capcom illetékeseinek. A legütősebb mozdulatsorok hmm... ütnek ahogy kell, csekkold le te is!

Persona-bejelentések egymás hegyén-hátán

Elkényeztette az Atlus a Persona-sorozat rajongóit, ma négy - a sorozathoz kötődő - projektről is lerántotta a leplet: kettő PS3-ra érkezik, egy-egy pedig PS Vitára, illetve Nintendo 3DS-re.

Next Car Game - leállt a Kickstarter-kampány

A Bugbear Entertainment idő előtt lelőtte a Next Car Game Kickstarter-kampányát, miután az eddig összegyűjtött pénzmennyiség közelében sem járt a kitűzött a céloknak. Máshogy próbálkoznak.

Besült az NBA Live 14, ígérget az EA

Egyébként sem volt egyszerű dolga az EA-nek, de sikerült tetéznie: az oké, hogy az NBA Live három évig szünetelt, és közben a 2K-féle sorozat egyre erősödött, de a visszatérő next-gen epizód is borzasztóan sikerült.

Xbox One - az első hibajelenség

Kicsit elsiklottunk a hír felett az Xbox One megjelenése körüli felfordulásban, de attól még nem árt beszélni róla: néhány játékos arról számolt be, hogy nem működik az új Xboxának lemezmeghajtója.

Íme, a Nagy Pixel Ütköztető

Nem mai anyag, de muszáj megmutatnunk: a PC Gamer stábja és a Digital Storm brutális PC-t rakott össze, amely szerényen csak a Large Pixel Collider elnevezést kapta. És tényleg nem véletlenül.

VGX 2013: Titanfall és Nintendo-bejelentés is lesz

Egyre több teasert kapunk a két hét múlva esedékes VGX kapcsán, a hétvégén például kiderült, hogy a Titanfall is ott lesz a díjátadón, sőt a Nintendo is megejt valamilyen bejelentést. Izgulunk!

Humble Weekly Sale - főszerepben a Zen Studios

Még négy napig tart az aktuális Humble Weekly Sale, az akció főszereplője pedig nem más, mint a magyar illetőségű Zen Studios, akinek a virtuális flipperasztalait vehetitek meg aprópénzért.

Videón a közeljövő Xbox One-os játékai

A nyitójátékok hulláma után ideje figyelmünket az elkövetkezendő hónapok játéktermése felé fordítani. A Microsoft már egy feszes trailerben vetíti előre, hogy milyen címekre érdemes költenünk 2014-ben.