Hírarchívum - 2013. február

Újabb THQ-aukciót tartanak

Áprilisban újabb aukciót tartanak a tönkrement THQ még gazdátlan címeire, így többek között a Darksiders, a Red Faction és a Homeworld sorsa is itt dőlhet el. Az eladások május közepére zárulhatnak le.

Frissítve: Íme, az Assassin's Creed IV térképe

Emlékeztek még a tegnap kiszivárgott poszterre? A Kotaku szerint két oldala van, s a hátulján megcsodálhatjuk az Assassin's Creed IV: Black Flag térképét. A jelek szerint a Karib-tenger térségében járunk.

40-50 óra játékidő a LEGO City: Undercoverben

A Traveller’s Tales Fusion képviselője elárulta, hogy ha száz százalékosra szeretnénk teljesíteni a LEGO City: Undercovert, akkor 40-50 óra játékidővel számolhatunk, ami mindenképpen elismerésre méltó.

Xbox Gold lehet a Microsoft új konzolja?

Ismét egy névspekuláció ütötte fel a fejét netszerte, amely szerint "Xbox Gold" névre hallgathat az eddig Durango kódnéven emlegetett masina. Xbox, Xbox 720, Xbox Infinite, Xbox 8, Xbox Gold - vajon melyik lesz a befutó?

Resident Evil 6 - konzolokra költözik a Siege mód

A Capcom bejelentette, hogy a jövő hét folyamán landol Xbox Live-on és PlayStation Networkön a Resident Evil 6 Siege módja, de később sem unatkozunk majd, elvégre új térképek és játékmódok várhatóak.

Gears of War: Judgment - Season Pass érkezik

A People Can Fly és az Epic koprodukcióját sem kerülhetik el a DLC-k, s ha biztosra akarsz menni, Season Passt is vásárolhatsz a játékhoz. Ezzel 20 dollárt spórolhatsz ahhoz képest, mintha külön vennéd meg a tartalmakat.

Előzetesen a StarCraft II: Heart of the Swarm

Sarah Kerrigan dühös és bosszúra szomjazik, elszántságáról a legújabb trailer tanúskodik - a Blizzard marketingesei ismét kitettek magukért. Két hét múlva mindenki meggyőződhet a végeredményről.

Gameplay jelenetek a Command & Conquerből

A tegnapi képek után egy videót is kaptunk a Command & Conquerről, amiben egy kevés gameplay jelenet is helyet kapott, miközben Tim Orton, a játék fejlesztésének vezetője beszél a projektről.

Assassin's Creed IV - tényleg kalózos lesz?

Egy, a Kotaku birtokába jutott plakát szerint az Assassin's Creed IV alcíme valóban Black Flag lesz, és a korábbi híreknek megfelelően tényleg a kalózok világába kalauzol majd el bennünket. Már holnap bejelenthetik.

Hivatalos: free-to-play az Uncharted 3 multija

Eddig is biztosra vettük, de most már hivatalos: holnaptól free-to-play az Uncharted 3 multija. A Naughty Dog így lehelne életet a játék többjátékos részébe, és a free-to-play modellel is így szeretne kísérletezni.