Hírarchívum - 2013. február

Tovább dagad az Aliens: Colonial Marines-botrány

Egy magát Sega-munkatársnak mondó blogger szerint a Gearbox azért húzta-halasztotta az Aliens: Colonial Marines fejlesztését, hogy így sikkasszon pénzt a kiadótól a saját projektjeihez.

Next-gen cím lesz a Battlefield 4

Az EA Labels elnöke, Frank Gibeau megerősítette, hogy cég egyik első next-gen játéka a Battlefield 4 lesz. Nem ért minket váratlanul a hír, logikus lépésnek bizonyult, hogy a kiadó nem hagyja parlagon az új platformokat.

Free-to-playre vált az Uncharted 3 multija

A Sony kissé kapkodva frissítette a hivatalos blogját, így idő előtt feltűnt, hogy free-to-play lesz az Uncharted 3: Drake’s Deception többjátékos módja - legalábbis a PS Plus-felhasználók számára.

Disney Infinity - jönnek a Verdák

Lerántották a leplet a Disney Infinity Cars-témájú Play Setjéről, azaz arról a tematikus világról, melyben a főszerepet a Verdák kapják. A 35 dolláros játszótérben lesz verseny, akció és humor is.

PS4 - digitálisan is megjelennek a dobozos játékok

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida szerint a PlayStation 4 egyre inkább a digitális szórakoztatás felé mozdul el, olyannyira, hogy minden lemezen megjelenő címe digitális formában is letölthetővé válik.

SimCity - TV-reklám érkezett

A városépítős játékok non plus ultrája március folyamán landol PC-n, majd később Macen is, s mivel a zárt bétateszt fennakadás nélkül zajlott le, nincs akadály a megjelenés előtt. Csekkold az új TV-szpotot!

Európába jön az Armored Core: Verdict Day

A Namco Bandai formálisan is bejelentette az Armored Core: Verdict Dayt, amely nyugaton is tiszteletét teszi a japán premier mellett. Egy csokor screenshottal szolgálhatunk az óriásrobotos produktumból.

Teaseren a Flatout készítőinek új játéka

Új játékon dolgozik a Bugbear Entertainment, a fejlesztésből már az első teaser trailer is megérkezett. Túl sok információnk mindenesetre nincs róla, de az tuti, hogy köze lesz a roncsderbikhez.

Final Fantasy XIV - ilyen a gamepades irányítás

A Final Fantasy XIV hamarosan PlayStation 3-on is tiszteletét teszi, és ugyan volt már szó az MMORPG gamepades irányításáról, mozgókép segítségével csak most csodálhatjuk meg először.

Többet költünk mobiljátékra, mint kézikonzolosra

Az elmúlt pénzügyi negyedévben nagyobb forgalmat generáltak az iOS-re és Androidra szánt játékok, mint a dedikált kézikonzolos címek. Egyedül a decemberi hónap volt erősebb a 3DS és a Vita számára.