Hírarchívum - 2013. február

Wii U-ra is megjelenik a LEGO Batman 2

Folytatódik a Wii U-s portok gyártása, most a Warner Bros. jelentette be, hogy a tavaszi hónapok folyamán a Nintendo új konzoljára is megjelenik a LEGO Batman második része.

Need for Speed: Most Wanted - három DLC érkezett

Egyszerre három letölthető kiegészítő jelent meg a Need for Speed: Most Wantedhez, amikkel a Criterion a saját múltjához, a Need for Speed történelméhez és különböző filmekhez nyúl vissza.

God of War: Ascension - új single player előzetes

Megérkezett a God of War: Ascension új demója, vele együtt pedig megtekinthető a korábban már teaselt single player előzetes is. Közel három hét, és rá is vethetitek magatokat a végeredményre!

Sokat kell még várni a PS Vitás BioShockra

Hiába jelentették be a 2011-es E3-on, a mai napig nem kezdődött meg a PlayStation Vitára szánt BioShock fejlesztése. Ken Levine szerint addig nem is fog, amíg "valaki nem írja alá a csekkeket".

Európában is kapható lesz a Wii Mini

Az Egyesült Királyságban már biztosan kapható lesz a Wii Mini, igaz, még nem tudni, hogy milyen áron. A március végi premierrel együtt a Nintendo Selects-sorozat is bővül a bejelentés szerint.

Újfajta másolásvédelem érkezik a Sonytól?

Újabb Sony-szabadalom ütötte fel a fejét a neten. A mostani fejlesztés kifejezetten a kalózkodás ellen készült, és a játék lemezének töltési ideje alapján állapítaná meg, hogy az eredeti vagy másolt példány-e.

AMD TressFX Hair - az ápolt, gyönyörű hajért

Az AMD lerántotta a leplett a TressFX technológiájáról, amit a Radeon HD 7000-es szériájú videokártyák tulajdonosai élvezhetnek ki. Lara Croft frizurája még soha nem volt ennyire élethű.

Nem kell internet a playstationös Diablo III-hoz

A Diablo III frissen bejelentett PS3-as és PS4-es változata offline módban is jászható lesz. A PC-s és Maces verziókkal ellentétben nem szükséges folyamatos internetkapcsolat a single kampányhoz.

Beyond Good & Evil 2 - ebben a generációban?

Újabb fejlesztői LinkedIn-profilt halásztak elő a szemfüles rajongók, melyből kiderült, hogy az egyik pályatervező 2007-2011 között dolgozott a Beyond Good & Evil 2-n, ami PS3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra készül.

Teljesen új engine-t használ a Watch Dogs

Sebastian Viard, a Watch Dogs technikai direktora tisztázta a helyzetet, és kijelentette: hackelős akciójátékuk motorjának semmi köze az Assassin's Creed-féle AnvilNexthez, hiszen teljesen új engine-ről van szó.