Hírarchívum - 2013. február

Assassin’s Creed IV: Black Flag - itt a borítókép

A Ubisoft belsős rendezvényén állítólag már tegnap éjszaka bemutatták az új Assassin's Creedet, így rövidesen a hivatalos bejelentés is megérkezik. Addig is, tekintsétek meg a Black Flag állítólagos borítóját!

PlayStation All-Stars - jön Zeusz és Isaac Clarke

Nincs elfeledve a PlayStation All-Stars: Battle Royale, annak ellenére, hogy a fejlesztőcsapatot erősen megtépázta a Sony. Új helyszínek és karakterek várhatóak, élükön a God of War és a Dead Space hőseivel.

Képeken a PlayStation 4 felhasználói felülete

A múlt heti PS4-bejelentés kapcsán már elkaptunk pár screenshotot az új konzol menürendszeréről, ám most igazi nagyfelbontású képek érkeztek róla. Nem titok: minden a közösségi élményről fog szólni.

Mars: War Logs - traileren a harcrendszer

A vörös bolygó vízkészletéért vívott ádáz küzdelemben nem árt használni az agyunkat is. A legújabb videó bevezet minket a Mars: War Logs csatáiba, s betekintést ad a közelharci és távolsági fegyverekhez köthető képességekbe.

Tomb Raider - pénteken lesz a launch party

Gőzerővel haladunk az új Tomb Raider megjelenése felé: a Crystal Dynamics ma is egy új trailerrel is kedveskedett nekünk, és friss hír, hogy Magyarországon már pénteken megtartják a játék hivatalos launch partyját.

Traileren a Remember Me

A Capcom új előzetest tett közzé a Remember Me-ből, egyúttal felfedte a játék végleges megjelenési dátumát is. Ha minden jól megy, a nyár első napjait már Nilin társaságában tölthetjük el.

EA: mikrotranzakciót minden játékba!

Az EA minden játékába beletenné valahogy a mikrotranzakciós rendszert a jövőben, ezt a cég pénzügyi igazgatója mondta el. Emellett a kiadó egy Single Identity nevű szolgáltatást is kidolgozott, amiért viszont pirospont jár neki.

Mi az a Deus Ex: Human Defiance?

Elképzelhető, hogy már készül a Deus Ex: Human Revolution folytatása, legalábbis a Square Enix nemrég levédette a Deus Ex: Human Defiance címet. Ez jó eséllyel minden rajongó fantáziáját beindítja majd.

PS4 - mégsem tisztázott a használt játék-kérdés?

Hiába mondta azt Shuhei Yoshida, hogy a PlayStation 4-en futni fognak a használt játékok, a Sony brit részlegének fejese szerint a Sony még nem tisztázta ezt a kérdést. Lehet megint izgulni...

Lepaktált az EA és a Microsoft?

A pletykák szerint exkluzivitási megállapodást kötött az Electronic Arts és a Microsoft, az együttműködést az új Xbox bemutatóján jelenthetik be. A játékok esetében valószínűleg csak ideiglenes kizárólagosságról lehet szó.