Hírarchívum - 2013. február

E3 2013: Bemutatkozik a Respawn első játéka

A Call of Duty atyja, Vince Zampella a Respawn Entertainment színeiben megerősítette, hogy részt vesz a júniusi Electronic Entertainment Expón, vélhetőleg azért, hogy bemutassa várva-várt első játékát.

Már minden Sony-stúdió PlayStation 4-re fejleszt

A japánok tényleg komolyan gondolják a generációváltást, már minden belsős csapatuk next-gen címeken dolgozik. Ezen felül több apró hírmorzsát kaptunk az új platformról, szemezgessetek ma is!

Mass Effect 3 - traileren a Reckoning DLC

Ma érkezik a BioWare sci-fi szerepjátékának utolsó multiplayer DLC-je, a Reckoning. Új karakterekkel, fegyverekkel és egyéb cuccokkal bővül a felhozatal, ráadásul teljesen ingyenes lesz.

Tomb Raider - Lara Croft odavág

Befutottak az első tesztek a Crystal Dynamics játékából, s úgy tűnik, a srácok remek munkát végeztek a sorozat rebootjával. Minden jel szerint kiemelkedő alkotással lesz dolgunk, melyből most új screenshotok láttak napvilágot.

Képeken a Command & Conquer

Nehéz megszokni az új Command & Conquer koncepcióját az eddigi lemezen megjelent stratégiák után, de talán éppen ettől érdekes a Victory Games ötlete. Hét új képünk van a játékról.

Michel Ancel távozásáról pletykálnak

Egy francia lap értesülései szerint a Michel Ancel a Rayman Legends befejezése után elhagyná a Ubisoftot. A kiadó cáfolta a híreket, igaz, nem annyira egyértelműen, hogy ne adjon alapot a további találgatásoknak.

FIFA-bajnokság lesz a Lurdy házban

Március végén kétnapos FIFA 13-bajnokságot tartanak a Lurdy házban, Xbox 360-on lehet majd játszani, a résztvevők pedig magyar labdarúgólegendákkal is találkozhatnak majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, akad még játszanivalód az elmúlt egy-két hónap terméséből, mert ezekben a napokban nem igazán várható olyan játékmegjelenés, ami miatt azonnal rohanni kellene a boltba.

A Crysis 3 vezeti a brit toplistát

Befutott a legfrissebb játékeladási toplista az Egyesült Királyságból, az aranyérmet ezúttal a frissen debütáló Crysis 3 szerezte meg, őt pedig nem sokkal lemaradva a Metal Gear Rising követi.

Április 26-án lesz az Xbox-premier?

Napra pontos dátumot szellőztetett meg a CVG az új Xbox bemutatója kapcsán, a hír "megbízható forrása" szerint április 26-án leleplezhetik le a Microsoft következő generációs konzolját.