Hírarchívum - 2013. február

Elemzők: a PlayStation 4 sem menti meg a Sonyt

Hiába a PlayStation 4 körüli hisztéria, hiába a következő generációs konzol mögött álló ambíciók, az elemzők úgy vélik, a Sony tágabb értelemben vett problémáit az új játékgép sem fogja megoldani.

Luigi's Mansion: Dark Moon - így indul a sztori

Kereken egy hónap múlva kerül boltokba a GameCube-exkluzív Luigi's Mansion folytatása, a megjelenéshez közeledve pedig új videó érkezett a játékhoz, ami a történetet vázolja fel nekünk.

The Last Guardian - a Sony még vár

A PlayStation 4-bejelentésről is hiányzott a The Last Guardian, a Sony pedig újfent magyarázkodni kényszerült a játékkal kapcsolatban. Azt mondja, a megfelelő időt várja az újbóli bemutatáshoz.

Injustice: Gods Among Us - a heti bunyóadag

Újabb hétvége, újabb két epikus összecsapás landolt az interneten. Ezúttal Zöld Lámpás és Solomon Grundy néz farkasszemet egymással, őket követi Aquaman Cyborg ellen. Helyezkedjetek kényelembe!

Dreamfall Chapters - séta Europolisban

Miután a Dreamfall Chapters kickstarteres kampánya bombasiker, a fejlesztők már nyugodtan hegeszthetik a gyermeküket. Ezúttal az egyik játékbeli városban, Europolisban teszünk egy rövid sétát.

Már áprilisban felfedhetik az új Xboxot

A rossznyelvek szerint még a Microsoftot is meglepte a PlayStation 4 korai leleplezése, így a tervezett E3-as bejelentés előtt, már áprilisban bemutatkozhat a Durango kódnéven emlegetett konzol.

Ilyen lesz a Watch Dogs borítója

A Ubisoft bemutatta a Watch Dogs borítóját, amely annak rendje és módja szerint pazarul fest. A városhackelős cím egyjátékos módjából már sok szépet láttunk, de mi a helyzet a multiplayerrel?

Resident Evil 6 - elérhető a PC-s benchmark

A Capcom kiadta a Resident Evil 6 PC-s benchmarkját, így minden érdeklődő előre letesztelheti, hogyan fut nála a túlélőhorror legújabb darabja. Rossz hír, hogy a számítógépes változat nem támogatja a DirectX 11-et.

Még a Sony elnöke sem látta a végleges PS4-et

Alighanem a legfurcsább konzolbejelentéssel szembesültünk február 21-én, nem sokkal éjfél után. Tudjuk, hogy jön a PlayStation 4, csak éppen a kontrolleren kívül magát a masinát nem láttuk. Még a Sony elnöke sem.

Befutott a Tomb Raider gépigénye

A Square Enix közölte a március 5-én megjelenő Tomb Raider rendszerkövetelményeit. Megijedni nem kell, a megszokottól trendektől Lara Croft új kalandja sem tér el. Megtudjuk azt is, hogy a PC-s verzió miben lesz jobb.