Hírarchívum - 2013. március

Új címen dolgozik a Mass Effect-csapat

Nem véletlenül hátrált ki a BioWare edmontoni stúdiója a Mass Effect mögül, a srácok ugyanis egy vadonatúj címen dolgoznak; a projekt vezetését természetesen Casey Hudson vállalta magára.

Gameplay felvételen a Transistor

A Supergiant korábbi ígéretéhez hűen a PAX Easten állította ki legújabb fejlesztését, aminek a hozadéka egy tizenhét perces gameplay felvétel lett. Meggyőzi majd a Bastion-rajongókat?

Killzone: Shadow Fall - a single rész már elkészült

A PlayStation 4-re érkező Killzone: Shadow Fall egyjátékos kampánya már "játszható az elejétől a végéig" - tudtuk meg a Guerrilla Games fejesétől, Steven ter Heidetől. Már csak a végső simítások és a multi van hátra.

Kiszivárgott a Battlefield 4 főcímzenéje

Mára is jutott némi kiszivárgott finomság a holnapi nagy lepellerántás előtt. Ezúttal a játék izgalmasnak tűnő főcímzenéjét hallgathatjátok meg, de néhány sejtelmes teaserképet is megcsodálhattok.

Pszichopatáknak is kedvez az új BioShock

A BioShock Infinite rendezője, Ken Levine úgy véli, hogy a játékokat úgy kell megtervezni, hogy figyelembe veszik a játékosok szélsőséges viselkedéseit is. A héten megjelenő cím kedvez az alkoholistáknak és a pszichopatáknak is.

Broken Age - jön a Double Fine új kalandjátéka

Tim Schafer csapata dupláz: egy héten belül már a második játékát jelenti be. Az új jövevény Broken Age címre hallgat, és vérbeli point and click kalandjátéknak ígérkezik. A fejlesztéshez szükséges pénz már összejött.

Borderlands 2 - új karakter és sztori-DLC érkezik

A Gearbox tiszteletét tette a hétvégi PAX Easten, s ha már ott volt, bejelentette a Borderlands 2 legújabb DLC-jét, amely április 2-án jelenik meg. Kapunk egy új játszható karaktert is Psycho Bandit személyében.

Először mozog az Unreal Engine 4-es Daylight

A Zombie Studios pszichológiai thrillere megkapta az első teaser trailerét, így végre mozgásban is megcsodálhatjuk, hogy mire képes az Unreal Engine 4-et használó produktum. Félelemből nem lesz hiány.

Így kerül az XCOM a Civilizationbe

A Firaxis PAX East-bejelentéseinek többsége az XCOM-ról szólt, de előkerült a Civilization V legújabb kiegészítője is - igaz, úgy tűnik, csak azért, hogy aztán ott megint az XCOM-ról beszélhessenek a srácok.

Dátumot kapott a Fuse

Az Insomniac Games végleges(nek tűnő) megjelenési dátumot tűzött ki a Fuse neve mellé, ez alapján május végén landolhat a boltok polcain az első olyan játéka, ami nemcsak PlayStationre készül el.