Hírarchívum - 2013. március

Videón a Resident Evil 6 X Left 4 Dead 2 crossover

Ahogy arról a héten beszámoltunk, lepaktált egymással a Capcom és a Valve, ennek apropóján a Left 4 Dead 2 főszereplői játszható karakterek lesznek a PC-s Resident Evil 6-ban. Trailerünk is van róla.

A Capcom felújítja a DuckTalest

Ki hitte volna, de 24 éve jelent meg NES-re a Kacsamesékből készült platformjáték. A jeles évforduló alkalmából a Capcom HD-változatot készít a klasszikusból, amely PSN-en, Xbox Live-on és a Nintendo eShopban jelenik meg.

2016-ig támogatják a The Witcher 3: Wild Huntot

Habár a The Witcher 3: Wild Hunt játékideje könnyedén száz órára rúghat, bőven kapunk tartalmat a megjelenés után is. A CD Projekt RED masszív hibajavításokat és sztorialapú DLC-ket ígér egészen 2016-ig.

Traileren a konzolos Diablo III

Bizony, a legutóbbi PlayStation Meeting legnagyobb meglepetése nem a PS4 bejelentése volt (azt mindenki tudta), hanem a Blizzard lepacsizása a Sonyval. Végre mozog a playstationös Diablo III.

A jövőben játszódhat a következő Call of Duty is

A legfrissebb pletykák szerint a Call of Duty-sorozat új, az Infinity Ward által fejlesztett része is a jövőben játszódik majd, igaz, jelenkori fegyverekkel harcolhatunk benne. Ja, és next-gen-exkluzív lesz, azt mondják.

Free-to-play kártyajátékot csinál a Blizzard

A Blizzard bejelentést ígért a hétvégi PAX Eastre, és tessék: bemutatkozott a HearthStone: Heroes of Warcraft, ami egy free-to-play kártyajáték lesz számítógépekre és iPadre. Gondoltátok volna?

Kétéves a Fight Club, holnap ünnepelünk!

Már a második születésnapját ünnepli a Fight Club, amit a szervezők rendkívüli versennyel ünnepelnek meg holnap a Club4Players kocsmában. Itt verekedni kell, aztán inni, nem fordítva!

Injustice - Harley Quinn dühbe gurul

Nem, nincs vége az Injustice: Gods Among Us látnivalóinak, elvégre messze még az április. Ezúttal Joker oldalbordája, Harley Quinn rúg szét pár tomport, s teszi ezt felettébb látványosan.

ArmA III - kiképzés gyalogos bakáknak

A Bohemia Interactive jóvoltából közelebbről is megnézhetjük a gyalogos hadviselést. Naná, hogy nem érdemes vaktában lövöldözni, mert akkor könnyedén fűbe harapunk. Átgondolt, csapatalapú taktika szükséges a sikerhez.

BioShock Infinite - életképek a Columbián

Igazán varázslatos túrán veszünk részt a kreatív direktor, Ken Levine idegenvezetésével. Megcsodálhatjuk Columbia barátságosabb arcát is, betekinthetünk a polgárok unalmasnak nem mondható életébe.