Hírarchívum - 2013. március

Splinter Cell: Blacklist - vadonatúj jelenetek

A Ubisoft Montreal munkatársainak közbenjárásával friss és ropogós gameplay jelenetekkel gazdagodtunk a Splinter Cell: Blacklistből. Sam ezúttal egy elhagyatott malomban tizedeli meg az ellenség sorait.

Tíz perc játékmenet a Metro: Last Lighttal

A GameSpot munkatársai elvitték egy körre a Metro: Last Lightot. A legújabb, színtiszta gameplay jeleneteket tartalmazó felvételt a klausztrofóbiában szenvedők is megnézhetik, elvégre a felszínre látogatunk el.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen - így küzd a lovag

A Capcom tovább ecseteli a Dragon’s Dogma: Dark Arisen karakterosztályainak jellegzetességeit: a varázsló után a misztikus lovagot csodálhatjuk meg akció közben. Hősies küzdelmek a kazamaták mélyén - nehogy lemaradj!

1,1 milliónál jár a StarCraft 2: Heart of the Swarm

A Blizzard bejelentette, hogy mindössze két nap alatt 1,1 millió példányt értékesítettek a StarCraft 2: Heart of the Swarmból - a szám a dobozos és digitális verziókat is magába foglalja. Nem is lepődünk meg a sikeren.

Filmes trailert kapott a Resident Evil: Revelations

Újabb kedvcsinálót kaptunk a május végén érkező Resident Evil: Revelations HD-portjáról. Az előzetes elsősorban a sztorira fókuszál, de mi úgyis a régi időkre emlékeztető játékmenetéért leszünk oda.

Launch traileren az Army of Two: The Devil's Cartel

Kereken egy hét múlva jelenik meg a kooperatív örömökre kihegyezett Army of Two legújabb része, melyben a dél-amerikai drogkartellekkel számolnak le csiricsáré maszkos főhőseink. Itt az utolsó előzetes.

Bejelentették a Might & Magic X: Legacyt

Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft lerántotta a leplet a Might & Magic X: Legacyről. A sorozat tizenegy év után tér vissza a képernyőkre - ismét egy belső nézetű, körökre osztott szerepjátékot kapunk.

Még két teaser videó a Battlefield 4-ről

Az EA és a DICE tovább folytatja a sejtelmes látnivalók csepegtetését. Négy nap van hátra a nagy lepellerántásig, és a várakozás csak most hágott a tetőfokára igazán. Kapunk tengeri ütközeteket is?

Képeken a Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Több mint húsz új képet kaptunk a soron következő Final Fantasyről, a tizenharmadik rész által megnyitott trilógiát lezáró Lightning Returns: Final Fantasy XIII-ról. A játék ősz környékén jelenik meg.

GDC 2013: Kojima csinálja a Phantom Paint, itt a bizonyíték

Noha gyakorlatilag eddig is nyílt titok volt, hogy a hivatalos hírek szerint egy svéd fejlesztőcégnél készülő The Phantom Pain valójában Hideo Kojima és csapata munkája, ezt most a mester maga is megerősítette.