Hírarchívum - 2013. március

Chris Avellone is beszállna az új Torment-projektbe

A Planescape: Torment néhai vezető dizájnere, Chris Avellone is csatlakozhat a Torment: Tides of Numenera munkálataihoz, de csak akkor, ha a játék Kickstarter-kampánya eléri a 3,5 millió dollárt.

Frissítve: a Final Fantasy X-2 is HD-változatot kap

A Square Enix hivatalosan is megerősítette a hét eleji pletykákat, miszerint HD-változatot kap a Final Fantasy X-2. A bejelentés apropóján új screenshotokat kaptunk, holnap pedig egy trailer is érkezik.

Mégsem PlayStation-exkluzív a konzolos Diablo III?

A Diablo III vezető dizájnere szerint "nem feltétlenül" PlayStation-exkluzív a játék konzolos változata, ami arra utalhat, hogy valójában a Blizzardon múlik, elkészíti-e más platformokra is a játékot.

Bemutatkozik a D&D: Chronicles of Mystara

Megint PAX East, megint Capcom: a japán kiadó bejelentette a Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystarát, ami két klasszikus játéktermi címét vonultatja fel egy csomagban, felújítva.

iOS-re költözik az XCOM, jöhet a folytatás

A Firaxis nagy adag bejelentéssel készült a PAX Eastre, bemutatta az XCOM: Enemy Unknown iOS-eszközökre átírt változatát, emellett egy rejtélyes teasert is levetített, ami a találgatások szerint a folytatásra utalhat.

Nyugatra jön a Kingdom Hearts HD 1.5 Remix

A Square Enix a PAX Eastre időzítette a Kingdom Hearts HD 1.5 Remix első angol nyelvű előzetesének megjelenését, ezzel elismerte, hogy nyugaton is bemutatkozhat a PS3-as gyűjtemény.

Traileren a Deadly Premonition: The Director’s Cut

Érdemes lesz figyelemmel kísérni az április végén megjelenő Deadly Premonition: The Director’s Cutot, elvégre a kultikus, nyitott világú horrorjáték finomhangolt és bővített kiadásával van dolgunk. Nézzünk is bele!

Battlefield 4 - teaseren a légi harc

Számoljunk csak: volt már lánctalp és hajócsavar témájú teaser videó a Battlefield 4-ről, ma pedig befutott a légi harcot sejtető kedvcsináló, melyben egy helikopter rotorja kapja a főszerepet. Vajon mi lesz a következő?

Total War: Rome II - jönnek az egyiptomiak

A Creative Assembly felfedte a Total War: Rome II nyolcadik játszható frakcióját is, amely a "független és erőteljes" egyiptomiakat takarja. Pusztító pikásaikkal és harci elefántjaikkal gyorsan tekintélyt szereznek maguknak.

PS Vitára is jön a The Walking Dead-kalandjáték

A Telltale gondozásában tavaly megjelent, számos Év játéka-díjjal kitüntetett The Walking Dead-kalandjáték PlayStation Vitán is napvilágot lát - erősítette meg a Sony fejese, Don Mesa.