Hírarchívum - 2013. március

Tomb Raider - az egyjátékos rész nem bővül

A Crystal Dynamics jó előre leszögezte: ne is számítsunk rá, hogy a Tomb Raider egyjátékos módja bármilyen módon bővülhet majd a jövőben, a fejlesztők kizárólag a multihoz adnak ki DLC-ket.

Gameplay trailert kapott a Dead Island: Riptide

Új előzetest kapott a Dead Island: Riptide, a trailer ráadásul gameplay jelenetekből van összeollózva a rajongók legnagyobb megelégedésére. Tényleg nem változott sokat a játék, de kit érdekel: a hangulata továbbra is szuper.

Beyond: Two Souls - friss gameplay jelenetek

A napokban Párizsban mutogatták az újságíróknak a Beyond: Two Soulst, a rendezvény apropóján pedig egy nagy adag gameplay felvételt és nem kevés screenshotot kaptunk. Messze van még az október...

Gameplay pillanatok az új Tini Nindzsa-játékból

Kommentárral megspékelt, színtiszta játékmenet-felvételt kaptunk a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadowsból. A Nickelodeon sorozata alapján készült cím főként az akcióra épül - meglepetés nélkül.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - az új verziókról

Bármilyen meglepő is, a PS3-ra és Xbox 360-ra érkező Ninja Gaiden 3: Razor's Edge több tartalommal érkezik, mint a már megjelent Wii U-s verzió. A Team Ninja ezzel kárpótol minket a hosszú várakozásért.

GDC 2013: Új stúdiót alapított a Human Head egykori fejese

A Prey-ről elhíresült Human Head egykori nagykutyája, Ash Monif új stúdiót alapított Grimm Bros. néven. A csapat eltökélt szándéka az, hogy a klasszikus meséket feldolgozza némi humorral és nem kevés horrorral.

GDC 2013: Edith Finch - a The Unfinished Swan alkotóitól

A Giant Sparrow leleplezte következő projektjének kódnevét, a játék az Edith Finch nevet viseli egyelőre. A zseniális és művészi értéket képviselő The Unfinished Swan készítői teljesen új irányba mennek a készülő játékukkal.

Mozgásban az NVIDIA Face Works technológiája

A héten San Josében tartották az NVIDIA GPU Technology Conference-t, amelyen leleplezték a cég legújabb GPU-ját, a Voltát. Emellett levetítették az új, arcanimációért felelős technológia bemutatóját is.

Star Trek - a gornok színre lépnek

Vadonatúj "így készült" videóval jelentkezett a Digital Extremes. Ezúttal a gornok mítoszával és rejtélyeivel ismerkedhetünk meg, elvégre a gyíkemberek helyet kapnak a Star Trek: The Video Game-ben is.

Idő előtt kipróbálhatjuk a játékokat a Steamen

A Valve bejelentette, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ha megvásárolják a megjelenés előtt álló játékokat, korai hozzáférést kapjanak a készülő produktumokhoz. Tizenkét címmel startol a szolgáltatás.