Hírarchívum - 2013. március

BioShock Infinite - így készült Elizabeth

Kereken négy leányzó állt modellt az Irrational Games munkatársainak, hogy a játékban látható Elizabeth végleges formát öltsön. A teste, az arca, a hangja és az esze is a helyén van. Sajnos "csak" egy videojátékról beszélünk.

Aliens: Colonial Marines - számít a patch?

A VideoGamer-féle videó, ami az Aliens: Colonial Marines felturbózott demóját és a kész játékot hasonlította össze, zajos sikert aratott, most pedig itt a folytatás: a patch utáni változások is górcső alá kerültek.

Frissítve: Még több pletyka a Battlefield 4-ről

A hétfői teaser után a BF4Central újabb információkra tette rá a kezét a Battlefield 4-ről. Ha nem bírsz várni a március 26-án esedékes hivatalos lepellerántásig, olvass tovább - de ne vegyél semmit készpénznek.

Riccitiello semmit nem tudott a játékokról

Az Electronic Arts egyik korábbi vezetője belemart még egy csöppet a kiadó vezérigazgatójába, John Riccitiellóba, miután az a napokban benyújtotta a lemondását. Nem is jósol fényes jövőt a cégnek.

Carmageddon: Reincarnation - next-gen gépekre is

A Stainless Games a következő generációs konzolokra is elkészíti a Carmageddon: Reincarnationt, miután egyik részvényese jókora tőkével pumpálta fel a projektet. A fejlesztők örülnek a lehetőségnek.

Wii U-ra is jön a Deus Ex: Human Revolution

Beigazolódtak a pletykák, Wii U-ra is megjelenik a Deus Ex: Human Revolution, sőt ha már ennyit késlekedett, jó adag változtatást is hoz magával. A készítők szerint ez lesz a "legszebb" verzió.

Gears of War: Judgment launch party lesz holnap

A héten kerül boltokba a Gears of War-trilógia előzményeit elmesélő Judgment, a Microsoft pedig Magyarországon is hatalmas felfordulást tart majd ebből az apropóból, a budapesti Akvárium Klubban.

Teaseren a Double Fine legújabb játéka

Tim Schafer és csapata új játékon dolgozik, és bár a Dropchord nem lesz annyira elborult, mint a fejlesztők korábbi projektjei, első blikkre legalább annyira érdekesnek és furcsának tűnik, mint azok.

Kötelező játéktelepítés az új Xboxon?

A VGLeaks oldal újabb pletykákat szellőztetett meg az Xbox 360 utódját illetően. A Durango kódnévre hallgató konzol akár pillanatok alatt készen áll a játékra, igaz, előtte súlyos gigabájtokat kell telepítenünk.

Mark of the Ninja - jön a Special Edition DLC

A Klei Entertainment ad még egy esélyt a tavalyi év egyik legjobban sikerült platformjátékának. Nyáron érkezik a Special Edition DLC, amely Dosan háttértörténetéről libbenti le a fátylat, sőt a játékmeneten is csavar egyet.