Hírarchívum - 2013. április

TMNT: Out of the Shadows - traileren Michelangelo

A Nickelodeonon futó Tini Nindzsa-animációs sorozat alapján készült játékadaptációból új előzetest kaptunk, amely a nuncsakuval hadonászó Michelangelót mutatja be. Akcióból nem lesz hiány - ezt már most megmondjuk.

Kreatív csapattal folytatnák a Darksiderst

A Nordic Games fejese, Lars Wingefors elmondása szerint a kiadó nem ül ölbe tett kézzel a THQ-tól megszerzett címeken, hanem életképes folytatást szán - többek közt - a Darksidersnek. Lehet, hogy a Crytek USA készíti?

Launch traileren a Dragon's Dogma: Dark Arisen

A Star Trek-játék és az új Dead Island launch trailere mellé nézzünk meg egy harmadikat is, ami történetesen a Dragon's Dogma szintén most megjelenő kiegészítőjét, a Dark Arisent mutatja be.

Multival jön a Batman: Arkham Origins?

Ahogy az Arkham Citynél, úgy a Batman: Arkham Origins bejelentése után is menetrendszerűen futottak be azok a pletykák, miszerint multiplayerrel bővítik a derék Denevérember kalandjait. A Kotaku két forrásból is hallott róla.

Még mindig nem megy jól a Nintendónak

Közzétette az elmúlt pénzügyi évre vonatkozó beszámolóját a Nintendo, a japán konzolgyártó már a második évet zárja üzemi veszteséggel. A következő már sokkal jobb lesz állítólag. Állítólag.

A Heavenly Sword is kap filmváltozatot

A Variety a tegnap bejelentett Ratchet & Clank-mozi kapcsán közölt összeállítást, aminek a végén gyakorlatilag lábjegyzetként említi meg, hogy a Heavenly Swordot is megfilmesítik hamarosan.

Relic: jó esélyünk van a Dawn of War folytatására

Noha a Relic Entertainmentre most mindenki a Company of Heroes 2 miatt figyel, természetesen a rajongók jó részét a Warhammer 40.000: Dawn of War-sorozat jövője is foglalkoztatja.

Tíz perc a Total War: Rome II-ből

Ahogy a karthágóiét, úgy a teutoburgi csata gameplay felvételét is a GameSpot szállította: a magazin jóvoltából több mint tíz percen keresztül figyelhetjük az idei év egyik legjobbnak ígérkező stratégiai játékát.

Metro: Last Light - videó az eszköztárunkról

Harmadik részéhez érkezett a Metro: Last Light túlélési segédlete - ezúttal a fegyvereink és az eszköztárunk kezeléséről lesz szó. Hiába spártaiak a körülmények, a túléléshez számtalan hasznos cucc áll a rendelkezésünkre.

Launch traileren a Dead Island: Riptide

A tengerentúlon már a boltokban van, hozzánk pénteken érkezik a Dead Island következő része. A Techland zombis címe az első kritikák alapján hozza a kötelezőt, de nagy innovációt senki se várjon. Itt a launch trailer.